Πέμπτη, 7 Απριλίου 2016

Πράκτορες, μυστικές υπηρεσίες και "αλληλέγγυοι" - Γαϊτανάκι θανάτου που οδηγεί τη χώρα σε αποσταθεροποίησηΚαι την κοινωνία σε παραλυτικό διχασμό. Κι ενώ εσείς έχετε την υποχρέωση από τη θέση σας κι από τον όρκο σας, να διαφυλάττετε την ακεραιότητα της πατρίδας και τη συνοχή αυτού του λαού – πολύ δε περισσότερο τώρα που η επίθεση είναι γενικευμένη και πολυμέτωπη – με τις άθλιες επιλογές σας, όχι μόνο λειτουργείτε διχαστικά…


γράφει ο Reporto


Αλλά στο όνομα κίβδηλων και ψευδεπίγραφων σκοπιμοτήτων, συντηρείτε, ανέχεστε αλλά και απροκάλυπτα ενθαρρύνετε δυνάμεις που απροσχημάτιστα πλέον μοχθούν για την αποσταθεροποίηση της χώρας.


Το λαθρομεταναστευτικό, ήταν ο καταλύτης που σας ξεβράκωσε. Και δεν ξεβράκωσε μονάχα την επικίνδυνη ιδεοληψία σας. Ξεβράκωσε πρωτίστως τον επικίνδυνο και αντεθνικό σας ρόλο.


Κι ενώ τα χειραγωγούμενα ΜΜΕ επιχειρούν με κάθε τρόπο να σας εμφανίσουν ως διαχειριστές του «προσφυγικού» προβλήματος, στην ουσία αυτό που κάνετε είναι να διαχειρίζεστε για λογαριασμό όλων, ένα πρόγραμμα εκτεταμένου εποικισμού της χώρας.


Κανέναν ανθρωπισμό δεν υπηρετείτε… Κανέναν ουμανισμό δεν αποπνέει η αρρωστημένη ιδεοληψία σας… Ένα βρώμικο άλλοθι αποτελούν και τα δυό, πίσω από...
το οποίο ξεπροβάλει σταδιακά το αποκρουστικό πρόσωπο της εθνικής μειοδοσίας.


Κορυφαία παράμετρος σ αυτή την άθλια αποστολή, δεν είναι τόσο η πρακτική σας να στρέφετε ακόμη και με αφορμή αυτό το πρόβλημα τις δυνάμεις καταστολής απέναντι σε πολίτες που διαμαρτύρονται για την κατάντια της πατρίδας μας.


Είναι πάνω απ όλα ο ύποπτος και καθ όλα αμφιλεγόμενος τρόπος με τον οποίο ερωτοτροπείτε με συμμορίες οι οποίες αυτοπροσδιορίζονται ως «αλληλέγγυοι». Πρόκειται για την απόλυτη συνενοχή σας σε μια κατάφωρα αντεθνική και υπονομευτική επιχείρηση, η οποία αργά ή γρήγορα θα πρέπει να οδηγήσει στην παραπομπή σας με το ερώτημα της εσχάτης προδοσίας.

Έχετε απόλυτη επίγνωση, ότι αυτές οι συμμορίες, εξωθούν τους λαθρομετανάστες σε γενικευμένη εξέγερση…
Έχετε απόλυτη επίγνωση ότι επιχειρούν στην πράξη να απογυμνώσουν ακόμη και τα δικά σας στοιχειώδη προσχήματα, σ αυτό το δόλιο σχέδιο του εκτεταμένου εποικισμού της χώρας…
Έχετε απόλυτη επίγνωση ότι πρωτοστατούν, όχι μόνο στην κλιμάκωση καταστάσεων που τείνουν να καταστούν ανεξέλεγκτες, αλλά ακόμη και σε φαινόμενα διχασμού στις τοπικές κοινωνίες και συνολικά μέσα στον ελληνικό λαό.Η Ειδομένη, τα επεισόδια στο λιμάνι, η κοινωνία της Χίου που χθες διχάστηκε στην κατασκευασμένη ομαδοποίηση «ρατσιστών» και «αλληλέγγυων», η προκλητική στάση των λαθρομεταναστών στις εθνικές υποδομές, στο οδικό και σιδηροδρομικό δίκτυο, είναι μερικά μόνο από τα περιστατικά που θα έπρεπε ήδη να είχαν σημάνει συναγερμό, προκειμένου να μην επιτραπεί η παραπέρα κλιμάκωσή τους.


Είναι προφανές πως τα πράγματα σπρώχνονται σε αιματοχυσία…
Είναι προφανές ότι η προκλητική ανοχή σας, τροφοδοτεί μια επικίνδυνη κατάσταση…
Είναι προφανές ότι θα έπρεπε ήδη να έχετε προβεί σε συγκεκριμένες πρωτοβουλίες ικανές να ακυρώσουν στην πράξη τον ύποπτο σχεδιασμό, πρακτόρων, μυστικών υπηρεσιών και «αλληλέγγυων», και δεν το πράξατε.Είναι προφανές ότι το κράτος, έχει ουσιαστικά παραιτηθεί από το ρόλο του, και τα ζητήματα της εθνικής ασφάλειας κρέμονται πλέον κυριολεκτικά από μια κλωστή.Είναι προφανές ότι οφείλετε τώρα – αυτή τη στιγμή – να αναλάβετε συγκεκριμένες πρωτοβουλίες, που να στοχοποιούν ευθέως αυτές τις ανεξέλεγκτες συμμορίες.

Η χώρα θα πρέπει να κηρυχτεί σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης…
Η ασύδοτη δράση των λαθρομεταναστών πρέπει να σταματήσει αυτή τη στιγμή… Ούτε ένας από αυτούς δεν έχει το δικαίωμα να περιφέρεται ανεξέλεγκτα μέσα στη χώρα… Ούτε ένας…Αυτό όμως που επιβάλλεται να γίνει αυτή τη στιγμή, είναι μια οργανωμένη επιχείρηση που θα πρέπει να ακυρώσει στο σύνολό της την καθ όλα ύποπτη και εθνικά επικίνδυνη δράση των «αλληλέγγυων».Όσοι από αυτούς είναι Έλληνες πολίτες, θα πρέπει να παραπεμφθούν με βαρύτατες κατηγορίες, ενώ οι ξένοι υπήκοοι, θα πρέπει να απελαθούν άμεσα από τη χώρα και να απαγορευτεί το δικαίωμά τους να ξαναεισέλθουν σ αυτήν.


Και είναι προφανές πως σε περίπτωση συνέχισης ανάλογων προσπαθειών, δε θα πρέπει η πολιτεία να διστάσει να προχωρήσει ακόμη και σε συλλήψεις. Είναι το αυτονόητο που θα μπορούσε να γίνει – και το οποίο θα γινόταν σε οποιοδήποτε πολιτισμένο κράτος του πλανήτη, από τη στιγμή που συμμορίες λειτουργούν απροκάλυπτα με τρόπο που υπονομεύει ανοικτά την εθνική ασφάλεια της χώρας, σε μια εποχή μάλιστα που πράκτορες και μυστικές υπηρεσίες, αλωνίζουν ασύδοτα σε ολόκληρη την επικράτεια.Πάρτε τα μέτρα σας τώρα, γιατί σε διαφορετική περίπτωση η συνενοχή σας στο έγκλημα είναι και καθοριστική και δεδομένη.
ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΦΟΡΟΥΜ

0 σχόλια: