Πέμπτη, 21 Απριλίου 2016

ΑΜΕΡΙΚΑΝ ΜΠΑΡ TO KANAME??? Της ΕΓΛΕΙΨΕ το αιδοίο σε BEACH BAR και συνελήφθη! (βίντεο)Στοματικό σεξ… μπροστά σε όλους έκανε ένας 49χρονος άντρας σε μια σερβιτόρα!Με το βίντεο να γίνεται viral μέσα σε λίγες ώρες, οι αρχές έφτασαν στα ίχνη του 49χρονου που παραδέχτηκε την ενοχή του και ζήτησε συγγνώμη.


Ο Αμερικανός Ben Bartanyi κατηγορείται πως έκανε στοματικό έρωτα σε 20χρονη εργαζόμενη μπαρ ενώ είχε βγει στην Pattaya, στην Ταϊλάνδη, το βράδυ της Παρασκευής. Στο σοκαριστικό βίντεο φαίνεται να την πλησιάζει, να της ανοίγει τα πόδια ενώ βρίσκεται πάνω σε μια μεταλλική μπάρα και να ξεκινά να της κάνει στοματικό έρωτα, σύμφωνα με σχετικό άρθρο που διαβάσαμε.

Μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα μια άλλη γυναίκα καταφθάνει και τον περιλούζει, χτυπώντας τον για να απομακρυνθεί. Η αστυνομία συνέλαβε τον 49χρονο για προσβολή της δημοσίας αιδούς μετά την ανάρτηση του βίντεο στο διαδίκτυο.
Η νεαρή γυναίκα είπε στους αστυνομικούς πως δεν μπορούσε να θυμηθεί τι είχε συμβεί μέχρι που είδε το βίντεο και κατέθεσε καταγγελία. Ο αρχηγός της αστυνομίας Sukthat Pumpanmuang είπε πως ο 49χρονος ομολόγησε ότι ήταν ο πρωταγωνιστής του βίντεο, ζητώντας συγγνώμη για τις πράξεις του.


Read more: http://www.oparlapipas.com/2016/04/to-kaname-beach-bar.html#ixzz46Sb3AhNT

0 σχόλια: