Τρίτη, 3 Μαΐου 2016

Στρατιωτικές ασκήσεις στη Γερμανία, το ξέσπασμα εμφύλιου πολέμου σε όλη την Ευρώπη

Στρατιωτικές ασκήσεις στη Γερμανία, το ξέσπασμα εμφύλιου πολέμου σε όλη την Ευρώπη

Αμ τι νομίζεται; Δεν θα ετοιμάζονταν οι ποδίτσες των Βρυξελλών για την κατάρρευση των κοινωνιών και της συνοχής στις χώρες της Ε.Ε;

Διαβάσαμε στον γερμανικό τύπο ότι οι στρατιωτικές και αστυνομικές μονάδες της ΕΕ πραγματοποιήσαν μια άσκηση στο γερμανικό κρατίδιο της Βόρειας Ρηνανίας-Βεστφαλίας για την περίπτωση μελλοντικού ξεσπάσματος εμφυλίου πολέμου στην Ευρώπη.

Περίπου 600 άνδρες τον Απριλίου έκαναν μια άσκηση στην πόλη Weeze η οποία είχε ως στόχο να αντιμετωπίσει μεγάλες κοινωνικές αναταραχές και εξεγέρσεις στη Γερμανία και άλλα κράτη της ΕΕ. Το σενάριο ήταν κυριολεκτικά η περίπτωση που θα ξεσπάσει ένας εμφύλιος πόλεμος.

Κατά τη διάρκεια της άσκησης οι δυνάμεις εκπαιδεύτηκαν στην καταπολέμηση λαϊκής αναταραχής διαμαρτυριών και διαδηλώσεων του πλήθους. Οι μέθοδοι ταιριάζουν επίσης και σε περιπτώσεις ενός εμφύλιου πόλεμου και πολιτικών ανωμαλιών στις Ευρωπαϊκές χώρες. Η κοινή εκπαίδευση αστυνομίας και στρατού σημαίνει επίσης την στρατιωτικοποίηση της αστυνομίας. Αυτό το δεδομένο είναι αρκετά ανησυχητικό, γιατί στην “δημοκρατική” Γερμανία η αστυνομία και ο στρατός διαχωρίζονται σύμφωνα με το νόμο.

Για εμάς τους Κατοχικούς όλα είναι μέρος της ατζέντας της Νέας Τάξης Πραγμάτων….η πρώτη φάση των αναταραχών ξεκίνησε το καλοκαίρι με την μαζική μετανάστευση εκατομμυρίων μουσουλμάνων μέσα σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα στις χώρες της ΕΕ…. πολυ σύντομα θα προκαλέσουν σύμφωνα με τα σενάρια του σοκ και δέους μια νέα έκρηξη της εγκληματικότητας μέχρι και ένα εμφύλιο πόλεμο π.χ. στη Γερμανία και Γαλλία για να ρίξουν τα μπουλντόγκ του στρατού επάνω στους πολίτες…. αφού πρώτα θα έχουν βιάσει οι ίδιοι τις γερμανικές όπως έκαναν και με την εορτή της Πρωτοχρονιάς αν θυμάστε!


Η μαζική μετανάστευση και η κοινωνική αναταραχή θα είναι η δεύτερη φάση της Παγκόσμιας δικτατορίας για να οδηγήσουν τις χώρες σε πλήρη κατάρρευση της κοινωνίας… και μέσα από το χάος θα φέρουν την τάξη!!!

Η άσκηση αυτή είναι κατά τη γνώμη μας, η μεγαλύτερη απόδειξη ότι η ευρωπαϊκή ελίτ επιδιώκει σκόπιμα μια τεράστια κοινωνική κρίση υπό το πρόσχημα της αποκατάστασης της τάξης στη δημιουργία ενός ομοσπονδιακού ευρωπαϊκού υπερκράτους….που θα στέλνει τα οπλισμένα φρούρια στρατιώτες και στην Ελλάδα για να μας βάλει σε τάξη….επειδή ο πουλημένος Τσίπρας θα είναι ο τελευταίος πρωθυπουργός σας όπως σας έχω ξαναγράψει πριν από μήνες… για να σας φέρουν τη γερμανική μπότα στην Αθήνα.

Μετά η επόμενη φάση του Παγκοσμίου φασισμού θα είναι το πρόσχημα και αναγκαστικού εξισλαμισμού της κοινωνίας μας!!! Δεν θα σκοτώσουν μόνο δικούς τους πολίτες οι Ναζί αλλά θα κάψουν και Σύριους ή άλλους μουσουλμάνους ώστε να δείξουν ότι όλοι οι πολίτες κινδυνεύουν ακριβώς με τον ίδιο τρόπο…η ασφάλειά σας… θα σας πείσουν ότι είναι ανεκτίμητη…. και γι αυτό θα αλλάξουν το Σύνταγμα για να σας προστατέψουν….σύμφωνα με τα δικά τους πρωτόκολλα…. Αυτά των Σοφών της Σιών.

Και η οικονομική κρίση με ένα κύμα πτωχεύσεων σε όλες τις χώρες στην ΕΕ θα δημιουργήσει εκατομμύρια επιπλέον ανέργους. Τι θα κάνει τότε ο μέσος Ευρωπαίος πολίτης;;;;;

Η Τελική φάση θα είναι ο πόλεμος της κρατικής τρομοκρατίας του μονοπωλίου που διακατέχουν… εναντίων σου την στιγμή που θα πείνας και δεν θα έχεις να φάς….

Στο τέλος δεν θα ξέρεις πλέον ποιος πραγματικά σε πολεμάει… θα αφήσεις την γερμανική μπότα να φέρει το σύγχρονο γερμανό βασιλιά για να πάρεις τα επόμενα κονδύλια από τη γερμανική σου κυβέρνηση…

ΚΟΡΑΞ

http://katohika.gr/gn-blog/stratiotikes-askisis-sti-germania-to-ksespasma-emfilioy-polemoy-se-oli-tis-eyropi/

0 σχόλια: