Σάββατο, 28 Μαΐου 2016

ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΛΥΣΗ ΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΟΜΟΔΟΞΗ ΡΩΣΙΑ ΚΑΙ ΕΞΟΔΟΣ ΑΠΟ ΝΑΤΟ ΚΑΙ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΕΝΩΣΗ


ΟΙ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΙΣ ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΤΗΣ ΣΥΜΜΑΧΙΕΣ ΜΕ ΑΦΟΡΜΗ ΤΗΝ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΕΝΟΣ ΜΕΓΑΛΟΥ ΗΓΕΤΗ ΤΟΥ ΡΩΣΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΒΛΑΝΤΙΜΙΡ ΠΟΥΤΙΝ.

-27 ΜΑΙΟΥ ΣΗΜΕΡΑ,ΗΜΕΡΑ ΕΛΕΥΣΗΣ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΕΝΟΣ ΜΕΓΑΛΟΥ ΗΓΕΤΗ,ΤΟΥ ΡΩΣΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΒΛΑΝΤΙΜΙΡ ΠΟΥΤΙΝ.ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΓΝΩΜΗ ΚΑΙ ΕΑΝ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΡΩΣΙΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΟΥΤΙΝ ΝΟΜΙΖΩ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΙΝΩΣ ΑΠΟΔΕΚΤΟ ΟΤΙ ΥΠΟ ΤΗΝ ΗΓΕΣΙΑ ΤΟΥ Η ΡΩΣΙΑ ΑΝΑΓΕΝΝΗΘΗΚΕ,ΣΤΑΘΕΡΟΠΟΙΗΘΗΚΕ ΚΑΙ ΔΥΝΑΜΩΣΕ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΠΟΥ ΚΑΤΑΦΕΡΕ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΤΟ ΑΝΤΙΠΑΛΟ ΔΕΟΣ ΤΗΣ ΔΥΣΗΣ ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΙΟ ΙΣΧΥΡΟΥΣ ΠΑΙΚΤΕΣ ΣΤΗΝ ΔΙΕΘΝΗ ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΚΑΚΙΕΡΑ.

-Ο ΠΟΥΤΙΝ ΧΑΙΡΕΙ ΕΥΡΕΙΑΣ ΑΠΟΔΟΧΗΣ ΣΤΟΝ ΡΩΣΙΚΟ ΛΑΟ ΠΟΥ ΤΟΝ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΤΗΡΙΖΕΙ,ΤΟ ΠΙΟ ΟΜΩΣ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΧΑΙΡΕΙ ΤΕΡΑΣΤΙΑΣ ΕΚΤΙΜΗΣΗΣ ΚΑΙ ΣΕ ΜΕΓΑΛΟ ΜΕΡΟΣ ΤΩΝ ΑΠΛΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΑ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΒΡΕΙΣ ΘΑΥΜΑΣΤΕΣ ΤΟΥ ΣΕ ΟΛΟΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ.ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΔΕ ΟΛΟ ΚΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΑΡΧΙΖΟΥΝ ΠΛΕΟΝ ΚΑΙ ΣΚΕΦΤΟΝΤΑΙ ΟΤΙ Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΕΞΟΔΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΚΡΙΣΗ ΠΟΥ ΒΙΩΝΟΥΜΕ ΕΙΝΑΙ Η ΕΞΟΔΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ Ε.Ε. ΚΑΙ Η ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΜΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΡΩΣΙΑ.

-ΟΙ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΣΕ ΣΥΡΙΑ ΚΑΙ ΟΥΚΡΑΝΙΑ ΚΑΙ Η ΕΜΠΛΟΚΗ ΤΗΣ ΡΩΣΙΑΣ ΣΑΝ ΑΝΤΙΒΑΡΟ ΣΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΤΟΝ ΠΟΥΤΙΝ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΕΝΑΝ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΠΑΙΚΤΗ ΣΤΗΝ ΣΚΑΚΙΕΡΑ ΤΩΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΝ ΕΞΕΛΙΞΕΩΝ.

-Η ΕΛΛΑΔΑ Η ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΑΠΟ ΤΟ 2010 ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ ΒΙΩΝΕΙ ΜΙΑ ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΓΩΔΙΑ.ΕΧΟΥΜΕ ΠΑΡΑΔΩΣΕΙ ΕΘΝΙΚΗ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ,ΤΟ ΧΡΕΟΣ ΟΧΙ ΑΠΛΩΣ ΔΕΝ ΔΙΑΓΡΑΦΗΚΕ ΩΣ ΠΑΡΑΝΟΜΟ ΟΠΩΣ ΕΠΡΕΠΕ ΑΝΤΙΘΕΤΑ ΕΧΕΙ ΔΙΟΓΚΩΘΕΙ ΚΑΙ ΜΑΣ ΠΝΙΓΕΙ ΣΑΝ ΘΗΛΙΑ,ΟΛΟ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΜΕΡΟΣ ΤΟΥ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ ΦΤΩΧΟΠΟΙΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ,ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΗ ΛΙΤΟΤΗΤΑ,ΤΗΝ ΥΠΕΡΦΟΡΟΛΟΓΗΣΗ,ΤΟ ΚΟΨΙΜΟ ΜΙΣΘΩΝ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΞΕΩΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΕΡΓΙΑ ΠΟΥ ΚΑΛΠΑΖΕΙ.ΤΑ ΕΘΝΙΚΑ ΜΑΣ ΘΕΜΑΤΑ ΚΑΙ ΟΙ ΔΙΑΚΑΙΕΣ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΜΠΕΙ ΣΤΟ ΠΕΡΙΘΩΡΙΟ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΑ Η ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΜΟΙΑΖΕΙ ΜΟΝΗ,ΑΒΟΗΘΗΤΗ ΚΑΙ ΒΑΘΥΤΑΤΑ ΠΡΟΔΟΜΕΝΗ.ΟΙ ΣΥΡΙΖΟΑΝΕΛ ΜΕ ΨΕΜΜΑΤΑ ΚΑΙ ΒΑΡΥΓΔΟΥΠΕΣ ΥΠΟΣΧΕΣΕΙΣ ΥΦΑΡΠΑΞΑΝ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ ΚΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ΑΠΟΔΕΙΧΘΗΚΑΝ ΑΞΙΟΙ ΣΥΝΕΧΙΣΤΕΣ ΤΩΝ ΜΝΗΜΟΝΙΩΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ,ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗΣ,ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΗΣ,ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΞΑΘΛΙΩΣΗΣ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΜΑΣ.

-ΟΙ ΣΥΜΜΑΧΟΙ ΜΑΣ ΤΟ ΝΑΤΟ ΚΑΙ Η Ε.Ε. ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΔΕΝ ΜΑΣ ΒΟΗΘΗΣΑΝ ΣΤΗΝ ΔΥΣΚΟΛΗ ΣΤΙΓΜΗ, ΑΛΛΑ ΗΤΑΝ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΜΕ ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ ΣΧΕΔΙΟ ΜΑΣ ΕΡΙΞΑΝ ΣΕ ΜΙΑ ΚΑΛΟΣΤΗΜΕΝΗ ΠΑΓΙΔΑ ΚΑΙ ΠΛΕΟΝ ΚΑΙ ΜΕ ΝΟΜΟ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΜΑΣ ΑΡΠΑΞΑΝ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΙΔΙΕΣ ΜΑΣ ΤΙΣ ΖΩΕΣ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΑΣ.

ΣΤΑ ΔΕ ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΚΑΙ ΛΟΙΠΟΙ ΕΒΡΑΙΟΣΙΩΝΙΣΤΕΣ ΤΗΣ Ε.Ε. ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΜΑΣ, ΜΑΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝ ΣΥΝΕΧΩΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ.ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΑ ΟΧΙ ΑΠΛΩΣ ΔΕΝ ΠΑΡΕΜΒΑΙΝΟΥΝ ΝΑ ΣΥΝΕΤΙΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΠΟΥ ΣΥΝΕΧΩΣ ΠΡΟΚΑΛΟΥΝ ΣΤΟ ΑΓΑΙΟ ΑΛΛΑ ΤΟΥΣ ΕΝΘΑΡΥΝΟΥΝ ΣΥΝΕΧΩΣ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΝΕΕΣ ΠΡΟΚΛΗΣΕΙΣ.

ΕΙΔΙΚΑ ΤΟΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΚΑΙΡΟ ΟΙ ΠΡΟΚΛΗΣΕΙΣ ΤΩΝ ΤΟΥΡΚΩΝ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΟΝ ΝΑΤΟΙΚΩΝ ΣΥΜΜΑΧΩΝ ΜΑΣ ΠΟΥ ΠΕΡΙΠΟΛΟΥΝ ΣΤΑ ΝΕΡΑ ΤΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ ΠΟΥ ΜΕΝΟΥΝ ΑΠΛΟΙ ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΕΣ.

-Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΠΛΕΟΝ Η ΕΛΛΑΔΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΛΟ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΥΣΗ.ΠΡΕΠΕΙ ΑΜΕΣΑ ΝΑ ΨΑΞΕΙ ΑΛΛΟΥ ΓΙΑ ΣΥΜΜΑΧΟΥΣ ΓΙΑΤΙ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΤΟΥ ΝΑΤΟ ΚΑΙ ΤΗΣ Ε.Ε. ΑΠΟΔΕΙΧΘΗΚΕ ΠΕΡΙΤΡΑΝΑ ΠΩΣ ΑΝΘΡΑΚΕΣ ΗΤΑΝ Ο ΘΗΣΑΥΡΟΣ.Η ΦΡΑΣΗ ΑΝΗΚΟΜΕΝ ΕΙΣ ΤΗΝ ΔΥΣΗΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΛΑΝΘΑΣΜΕΝΗ,ΧΩΡΙΣ ΛΟΓΙΚΗ ΥΠΟΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΙΣ ΣΗΜΕΡΙΝΕΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ,ΤΙΣ ΣΗΜΕΡΙΝΕΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΤΗΣ ΕΠΟΧΗΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΣΗΜΕΡΙΝΕΣ ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ.

ΜΙΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΧΩΡΑ ΔΕΝ ΑΝΗΚΕΙ ΠΟΥΘΕΝΑ,ΑΝΗΚΕΙ ΜΟΝΟ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΟΥ ΜΕ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ ΚΑΙ ΜΕ ΒΑΣΗ ΤΑ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΑ,ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ,ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΡΙΤΗΡΙΑ ΤΩΝ ΚΑΙΡΩΝ ΕΠΙΛΕΓΕΙ ΤΟΥΣ ΣΥΜΜΑΧΟΥΣ ΤΗΣ.ΟΙ ΣΥΜΜΑΧΟΙ ΤΗΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΕΒΟΝΤΑΙ ΤΑ ΚΥΡΙΑΡΧΙΚΑ ΤΗΣ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΝ ΣΑΝ ΙΣΟΤΙΜΟ ΕΤΑΙΡΟ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΑΝ ΑΠΟΙΚΙΑ.ΜΕ ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ Η ΕΛΛΑΔΑ ΔΕΝ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΑΝΗΚΕΙ ΠΟΥΘΕΝΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΣΥΓΚΥΡΙΑ ΝΑ ΨΑΧΝΕΙ ΔΥΝΑΤΟΥΣ ΣΥΜΜΑΧΟΥΣ ΠΟΥ ΘΑ ΕΞΥΠΗΡΕΤΟΥΝ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΤΗΣ.ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΧΡΟΝΙΚΗ ΣΤΙΓΜΗ Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΠΙΛΟΓΗ ΕΙΝΑΙ Η ΟΜΟΔΟΞΗ ΡΩΣΙΑ.

-ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙ ΟΜΩΣ Η ΠΟΛΥΠΑΘΗ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΝΑ ΑΠΕΞΑΡΤΗΘΕΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΔΗΦΑΓΕΣ ΑΜΕΡΙΚΗ ΚΑΙ Ε.Ε. ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΜΙΑ ΙΚΑΝΗ,ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΠΟΥ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΞΑΡΤΗΣΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΥΤΙΚΟΥΣ ΕΠΙΚΥΡΙΑΡΧΟΥΣ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΔΙΑΘΕΣΗ ΝΑ ΑΝΑΖΗΤΗΣΕΙ ΑΛΛΟΥ ΕΠΙΚΕΡΔΗΣ ΣΥΜΜΑΧΙΕΣ ΚΑΙ ΣΥΜΦΩΝΙΕΣ.

ΑΝΤΙΘΕΤΑ Η ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΜΕ ΤΙΣ ΞΕΠΟΥΛΗΜΕΝΕΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΕΙΔΙΚΑ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΕΤΩΝ ΜΕΝΕΙ ΠΡΟΣΚΟΛΗΜΕΝΗ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ ΔΟΓΜΑ ΑΝΗΚΟΜΕΝ ΣΤΗΝ ΔΥΣΗ.ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΤΥΧΑΙΟ ΟΤΙ Η ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΥΙΟΘΕΤΗΣΕ ΤΙΣ ΚΥΡΩΣΕΙΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΡΩΣΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΟΥΚΡΑΝΙΑΣ ΠΑΡΟΛΟ ΠΟΥ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΚΥΡΩΣΕΙΣ ΗΤΑΝ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΟΣ ΜΑΣ ΛΟΓΩ ΤΩΝ ΑΝΤΙΚΥΡΩΣΕΩΝ ΤΩΝ ΡΩΣΩΝ ΠΟΥ ΕΦΕΡΕ ΤΟ ΕΜΠΑΡΓΚΟ ΣΤΑ ΓΕΩΡΓΙΚΑ ΜΑΣ ΠΡΟΙΟΝΤΑ.

ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΑΙΟ ΠΟΥ ΟΤΙ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΡΩΣΟΥΣ ΠΑΡΑΜΕΝΟΥΝ ΑΠΛΩΣ ΣΤΑ ΧΑΡΤΙΑ ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΥΛΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ,ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΑΙΟ ΟΤΙ ΛΙΓΕΣ ΜΟΝΟ ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΕΛΕΥΣΗ ΠΟΥΤΙΝ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΥΠΕΓΡΑΨΕ ΤΟΝ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΣΤΑ ΡΩΣΙΚΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΑΓΩΓΟ ΤΑΡ ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΑΙΟ ΠΟΥ ΠΑΛΙ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΕΛΕΥΣΗ ΠΟΥΤΙΝ ΣΤΟ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΚΡΑΤΗΘΗΚΕ ΑΠΟ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥΣ Ο ΣΤΕΝΟΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ ΤΟΥ ΡΩΣΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΝΤΟΥΓΚΙΝ.ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟ ΟΤΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟΣ ΔΑΚΤΥΛΟΣ ΩΣ ΣΥΝΗΘΩΣ ΠΟΥ ΔΙΑΤΑΖΕΙ ΤΗΝ ΥΠΟΤΑΚΤΙΚΗ ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΝΑ ΠΡΟΒΑΙΝΕΙ ΣΕ ΤΕΤΟΙΕΣ ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΡΩΣΙΚΟ ΠΑΡΑΓΟΝΤΑ.

-Ο ΠΟΥΤΙΝ ΣΤΗΝ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΟΥ ΑΠΟ ΟΤΙ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΘΑ ΠΕΡΙΟΣΘΕΙ ΣΕ ΕΘΙΜΟΤΥΠΙΚΟΥ ΤΥΠΟΥ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΔΩ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΔΟΥΛΟΥΣ ΚΥΒΕΡΝΩΝΤΕΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΘΑ ΜΕΤΑΒΕΙ ΣΤΟ ΑΓΙΟ ΟΡΟΣ ΓΙΑ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΑΤΙΚΟΥ ΤΥΠΟΥ ΕΠΙΣΚΕΨΗ.

Ο ΡΩΣΟΣ ΗΓΕΤΗΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΤΟ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΟ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕ ΤΣΙΠΡΑ ΠΑΥΛΟΠΟΥΛΟ ΚΑΙ ΚΑΜΜΕΝΟ, ΑΦΟΥ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΠΩΣ ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΣΥΜΦΩΝΗΣΕΙ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ ΘΑ ΜΕΙΝΕΙ ΠΙΘΑΝΩΣ ΣΤΑ ΧΑΡΤΙΑ ΚΑΘΩΣ ΕΔΩ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΜΑΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΑΔΕΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΤΟΥΣ ΠΡΙΝ ΥΛΟΠΟΙΗΣΟΥΝ ΚΑΤΙ.

-ΜΑΛΙΣΤΑ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΜΑΣ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΤΟΥ ΑΓΩΓΟΥ ΤΑΡ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΙΡΩΣΙΚΩΝ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ ΦΡΟΝΤΙΣΕ ΝΑ ΥΠΟΘΗΚΕΥΣΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΣΤΟΥΣ ΔΑΝΕΙΣΤΕΣ ΤΗΣ Ε.Ε.,ΟΠΟΤΕ ΕΧΕΙ ΗΘΕΛΗΜΕΝΑ ΔΕΜΕΝΑ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΗΣ ΣΕ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΕΠΕΝΔΥΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ ΠΟΥΤΙΝ.

-ΣΤΑ ΔΕ ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Η ΡΩΣΙΑ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΕΙΝΑΙ Ο ΝΟΥΜΕΡΟ ΕΝΑ ΑΝΤΙΠΑΛΟΣ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΜΕ ΑΝΤΙΚΡΟΥΟΜΕΝΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΣΕ ΠΟΛΛΑ ΜΕΤΩΠΑ (ΣΥΡΙΑ,ΟΥΚΡΑΝΙΑ,ΝΑΓΚΟΡΝΟ ΚΑΡΑΜΠΑΧ,ΒΟΣΠΟΡΟΣ,ΜΑΥΡΗ ΘΑΛΑΣΣΑ) ΠΡΑΓΜΑ ΠΟΥ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ Η ΕΛΛΑΔΑ ΝΑ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΤΕΙ ΕΑΝ ΗΘΕΛΕ ΣΑΝ ΑΝΤΙΣΤΑΘΜΙΣΜΑ ΣΤΙΣ ΑΠΙΣΤΕΥΤΕΣ ΤΟΥΡΚΙΚΕΣ ΠΡΟΚΛΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΣΟΥΛΤΑΝΟΥ.

ΜΕΤΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΡΙΨΗ ΤΟΥ ΡΩΣΙΚΟΥ ΜΑΧΗΤΙΚΟΥ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΣΤΗΝ ΣΥΡΙΑ ΟΙ ΡΩΣΟΤΟΥΡΚΙΚΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑ ΠΡΟΘΥΡΑ ΤΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ ΣΤΙΣ ΣΥΝΕΧΕΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΕΚΑΤΕΡΩΘΕΝ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΙ ΤΟ ΗΔΗ ΤΕΤΑΜΕΝΟ ΠΟΛΕΜΙΚΟ ΚΛΙΜΑ.

Ο ΡΩΣΟΣ ΥΠΟΥΡΓΟΣ Σ.ΛΑΒΡΟΦ ΕΠΙΤΕΘΗΚΕ ΣΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΜΕ ΤΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΓΙΑ ΤΙΣ ΣΥΝΕΧΟΜΕΝΕΣ ΠΑΡΑΒΙΑΣΕΙΣ ΣΤΟ ΑΙΓΑΙΟ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΚΑΤΗΓΟΡΗΣΕ ΟΤΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΑΝΑΒΙΩΣΟΥΝ ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑ.

ΕΠΙΠΡΟΣΘΕΤΑ Η ΜΑΡΙΑ ΖΑΧΑΡΟΒΑ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΤΟΥ ΡΩΣΙΚΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ ΑΠΑΝΤΗΣΕ ΣΤΙΣ ΑΙΤΙΑΣΕΙΣ ΤΩΝ ΤΟΥΡΚΩΝ ΓΙΑ ΡΩΣΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ ΣΤΗΝ ΚΡΙΜΑΙΑ ΛΕΓΟΝΤΑΣ ΟΤΙ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΕΔΩ ΚΑΙ 40 ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΤΕΧΟΥΝ ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΤΟ ΕΝΑ ΤΡΙΤΟ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ.

ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΚΑΙ Ε.Ε. ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΟΠΩΣ ΠΡΟΕΙΠΑΜΕ ΔΕΝ ΒΑΖΟΥΝ ΣΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΑΛΛΑ ΤΟΥΣ ΠΑΡΟΤΡΥΝΟΥΝ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΣΥΝΕΧΩΣ ΕΠΙΘΕΤΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΜΑΣ.ΤΟ ΠΙΟ ΑΣΧΗΜΟ ΕΙΝΑΙ ΟΜΩΣ ΟΤΙ ΚΑΙ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΡΑΤΑΕΙ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΣΤΑΣΗ ΜΕ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΠΑΡΑ ΜΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΧΛΙΑΡΕΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ ΣΤΗ ΣΥΝΕΧΟΜΕΝΗ ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΣΟΥΛΤΑΝΟΥ.ΑΥΤΑ ΔΗΛΑΔΗ ΠΟΥ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΛΕΝΕ ΚΑΙ ΝΑ ΒΡΟΝΤΟΦΩΝΑΖΟΥΝ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΚΑΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΟΥ ΤΑ ΛΕΕΙ Ο ΛΑΒΡΟΦ ΚΑΙ Η ΖΑΧΑΡΟΒΑ..

-ΕΝ ΚΑΤΑΚΛΕΙΔΙ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΜΑΣ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΟ ΣΥΜΠΙΠΤΟΥΝ ΟΣΟ ΠΟΤΕ ΑΛΛΟΤΕ ΜΕ ΤΑ ΡΩΣΙΚΑ ΚΑΙ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ ΜΙΑ ΕΘΝΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΝΑ ΜΑΣ ΒΓΑΛΕΙ ΑΠΟ ΤΑ ΒΑΡΒΑΡΑ ΔΕΣΜΑ ΤΗΣ ΔΥΣΗΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΞΑΝΑΔΩΣΕΙ ΜΙΑ ΙΣΥΡΗ ΚΑΙ ΑΤΑΛΑΝΤΕΥΤΗ ΕΘΝΙΚΗ ΥΠΟΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΟΔΗΓΗΣΕΙ ΣΕ ΜΙΑ ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΡΩΣΙΑ ΤΗΣ ΚΟΙΝΗΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΚΟΙΝΩΝ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ ΚΑΙ ΣΕ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΚΑΙ ΣΕ ΕΘΝΙΚΟ ΕΠΙΠΕΔΟ.

-ΓΙΑΤΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΠΟΥΤΙΝ ΚΑΙ ΚΑΜΜΙΑ ΡΩΣΙΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΕ ΣΩΣΕΙ ΕΑΝ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΣΩΘΕΙΣ ΑΠΟ ΜΟΝΟΣ ΣΟΥ.

greekempire7


http://www.triklopodia.gr/%CE%BC%CE%B9%CE%B1-%CE%B5%CE%B9%CE%BD%CE%B1%CE%B9-%CE%B7-%CE%BB%CF%85%CF%83%CE%B7-%CF%83%CF%84%CF%81%CE%BF%CF%86%CE%B7-%CF%83%CF%84%CE%B7%CE%BD-%CE%BF%CE%BC%CE%BF%CE%B4%CE%BF%CE%BE%CE%B7-%CF%81%CF%89/

0 σχόλια: