Τετάρτη, 15 Ιουνίου 2016

Ζευγάρι κάνει έρωτα μπροστά στο παιδί-Ο πατέρας του διεκδικεί την επιμέλεια! (βίντεο)

Σοκαρισμένος ο πατέρας της εξάχρονης ζητά την κηδεμονία της – Η πρώην σύζυγός του τον είχε κατηγορήσει για κακοποίηση!

«Οργισμένος και σε κατάσταση σοκ» δηλώνει ο πατέρας της ανήλικης που έγινε άθελά της αυτόπτης μάρτυρας της σεξουαλικής επαφής της μητέρας της με έναν άνδρα σε πάρκο της παραθαλάσσιας περιοχής της Πορτογαλίας, Παρέδες ντε Κούρα.

Μιλώντας στην εφημερίδα Correio da Manhã, ο άνδρας που θέλησε να διατηρήσει την ανωνυμία του τόνισε ότι θα διεκδικήσει την κηδεμονία της εξάχρονης κόρης του, καθώς και του εννιάχρονου και 14χρονου γιου του.

«Δεν φαντάστηκα ποτέ ότι θα ήταν ικανή για κάτι τέτοιο», δήλωσε ανήμπορος να πιστέψει ότι η πρώην σύζυγός του έκανε δημόσια σεξ, δίπλα στο παιδί της.

Το ζευγάρι που δεν κατάφερε να συγκρατήσει τις ορμές του καταγράφηκε την ώρα της πράξης από περαστικούς και το βίντεο διάρκειας περίπου 11 λεπτών αναρτήθηκε στο Διαδίκτυο προκαλώντας την οργή όσων το παρακολούθησαν.

Μετά τη δημοσίευση του βίντεο, ενημερώθηκαν οι τοπικές αρχές που προσπαθούν να εντοπίσουν τη μητέρα και το σύντροφό της, ενώ δεκάδες είναι τα επικριτικά σχόλια των χρηστών των τόπων κοινωνικής δικτύωσης που καταγγέλλουν τους «απαράδεκτους γονείς».

Στο μεταξύ, ο πατέρας της εξάχρονης έχει ενημερώσει την επιτροπή προστασίας ανηλίκων (CPCJ), ζητώντας την κηδεμονία των τριών παιδιών του.

Σύμφωνα με τοπικά δημοσιεύματα, ωστόσο, η επιτροπή ήταν ενήμερη για την οικογένεια καθώς μετά το χωρισμό τους, η μητέρα υποστήριξε ότι ο πρώην σύζυγός της κακοποιούσε τα παιδιά τους.

Δείτε το επίμαχο βίντεο

0 σχόλια: