ΝΑ ΤΙ ΟΔΗΓΗΣΕ ΤΟΥΣ ΒΡΕΤΑΝΟΥΣ ΝΑ ΨΗΦΗΣΟΥΝ BREXITΓράφει Συντακτική Ομάδα Χειλαδάκη

Αδίστακτοι μουσουλμάνοι λαθρό-εισβολείς εισβάλλουν σε σούπερ μάρκετ, σπρώχνουν μια ηλικιωμένη συνταξιούχο αρπάζοντας τα τρόφιμα που είχε πάρει σαν βοήεια στην πενιχρή της σύνταξη και πρέπει να πάρει η ιδία για τον εαυτό της σαν συνταξιούχος.

Υποθέτω ότι θα πρέπει να είμαστε ευχαριστημένοι γιατί τουλάχιστον δεν… βιάστηκε από τους μουσουλμάνους λαθρό!Έξαλλοι μουσουλμάνοι κυριολεκτικά σαν πεινασμένα αγρίμια εισβάλλουν μέσα στο κτίριο που μοιράζουν τρόφιμα , απαιτούσαν Χαλάλ τρόφιμα, γελούσαν και κορόιδευαν μια Ευρωπαία συνταξιούχο η οποία αναγκάζεται να πηγαίνει εκεί γιατί δεν της φτάνει η σύνταξη, όπως ομολογεί η ίδια, στο παλικάρι που τραβά τις απίστευτες σκηνές με το I Phone .


Το μεγάλο παράπονο της ήταν ότι αυτή πλήρωνε μια ζωή φόρους στην πατρίδα της και δικαιούται να την βοηθά σήμερα το κράτος , αλλά αυτοί οι λαθρό με ποιο δικαίωμα να πληρώνουμε εμείς τα πάντα και εκείνοι κάθονται και τολμούν και κοροϊδεύουν.

Αυτές οι σκηνές μην τις  ξεχάσετε γιατί σύντομα μπορεί να συμβούν και στην γειτονιά σας, ήδη σε πολλές χώρες της Ευρώπης τα πράγματα έχουν φύγει από κάθε έλεγχο.
ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗ
nikosxeiladakis.gr

Σχόλια

  1. GAM...ΤΟΥς Μ@Λ@ΚΕΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΑΝΕΧΟΝΤΑΙ
    ΚΑΙ ΝΑΙΙΙ ΡΕ ΕΙΜΑΙ ΡΑΤΣΙΣΤΗΣ ΑΝ ΣΑΣ ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΠΕΡΑΣΕΙ ΕΤΣΙ...ΠΡΩΤΑ Η ΧΩΡΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΟΙ ΔΙΚΟΙ ΜΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΑ ΜΙΑΣΜΑΤΑ...ΑΛΛΩΣΤΕ ΤΟ ΛΕΕΙ ΚΑΙ Ο ΛΑΟΣ ...''ΟΣΟΥΣ ΚΛΕΙΝΕΙ Η ΠΟΡΤΑ ΣΟΥ''ΟΥΣΤ ΑΠΟ ΔΩ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου