4 πράγματα που δεν θέλει κανένας άντρας να του κάνεις στο στοματικό

Κεφάλαιο στοματικό σεξ.

Το αγαπημένο των αντρών και των γυναικών, αντίστοιχα. Ας μιλήσουμε όμως για όσα κάνουν και οι γυναίκες σε αυτό και οι
άντρες εκνευρίζονται απεριόριστα. Κατ’αρχήν να ξεκαθαριστεί κάτι, ο κάθε άντρας θέλει και κάτι διαφορετικό, επομένως καλό είναι να γίνει μια ελαφριά και όχι άβολη συζήτηση επί του θέματος, για να ξέρεις προς τα που να κατευθυνθείς. Κατά δεύτερον, υπάρχουν κάποιοι κανόνες που ισχύουν για όλους του άντρες.

Πρέπει να αποφεύγεις όσο γίνεται περισσότερο τα παρακάτω, γιατί το μόνο που θα καταφέρεις είναι να τον ξενερώσεις και ότι να τον ευχαριστήσεις.

1. Η επαφή με τα δόντια

Αν και τις περισσότερες φορές γίνεται καταλάθος, πρέπει να προσέχεις ιδιαίτερα με τα δόντια σου. Κανένας δεν θέλει να τον γραντζουνάς με αυτά. Επομένως, αν σου ξεφεύγει πολλές φορές, τότε κάνεις κάτι πολύ λάθος.

2. Δεν ασχολείσαι σωστά

Δεν πρέπει να δίνεις σημασία μόνο στην κορυφή αλλά και με όλο το υπόλοιπο. Για τους άντρες, αυτή είναι η απόλυτη ευχαρίστηση.

3. Τρέχεις στο μπάνιο κάθε φορά που τελειώνει

Καταλαβαίνεις ότι αυτό σαν κίνηση γενικά δεν είναι ωραία. Ναι μεν δεν αντέχεις την γεύση τους και σιχαίνεσαι, αλλά τι φταίει κι εκείνος να σε βλέπει να εξαφανίζεσαι κάθε φορά που τελειώνει; Το πιο απλό είναι να του εξηγήσεις ότι δεν σ’αρέσει αυτό ή απλά να κάνεις κάθε φορά υπομονή και να γίνεις λίγο πιο διακριτική στο δρόμο για το μπάνιο.

4. Χρησιμοποιείς το χέρι

Εδώ θα έλεγε κανείς ότι είναι καθαρά θέμα εικόνας. Διότι είναι άλλο πράγμα να σε βλέπει να κάνεις παιχνίδι μόνο με το στόμα. Τον διεγείρει περισσότερο όσο να πεις.

Πηγή thatslife.grRead more: http://www.oparlapipas.com/2016/07/4_14.html#ixzz4ENp7Kmp9

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια