Δευτέρα, 4 Ιουλίου 2016

ΜΑΘΕΤΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ…
Η Κάρτα του Πολίτη που φέρνει ο ΣΥΡΙΖΑ που πριν βγει ελεγε ΟΧΙΕκπομπή για την Κάρτα του Πολίτη που φέρνει ο ΣΥΡΙΖΑ (Δευτέρα 16/03/2015 στο διαδικτυακό κανάλι Προμηθέας TV με οικοδεσπότη τον κ. Δαμιανό Βασιλειάδη). Συμμετέχουν οι Άγγελος Πιλάτης, Δημήτρης Χιωτακάκος και Στάθης Αδαμόπουλος.

Θύελλα Αντιδράσεων για την Κάρτα του Πολίτη

Ο εκπρόσωπος του ΙΝΚΑ Άγγελος Πιλάτης, προσκεκλημένος στην εκπομπή της Φραντζέσκα Σαββοργινάκη «ΑΡΤΗΡΙΑ» στο «ΑΡΤ τηλεόραση», μαζί με τον πρόεδρο του ΕΛ.ΚΙ.Σ Δημήτριο Μπακάλη, αναλύουν τις τελευταίες εξελίξεις σχετικά με την νέα ταυτότητα (Κάρτα Πολίτη) που προγραμματίζει να εκδώσει η κυβέρνηση Σύριζα-ΑΝΕΛ, συνεχίζοντας έτσι την πολιτική των προηγούμενων κυβερνήσεων (ΠΑΣΟΚ – ΝΔ).

Καταρρίπτονται οι λόγοι του Υπουργού Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης για την έκδοση νέας ταυτότητας και ζητάμε από τον αρμόδιο υπουργό Παναγιώτη Κουρουμπλή και την κυβέρνηση του, ποια είναι τα δεδομένα που άλλαξαν, που σαν αντιπολίτευση ήταν σφόδρα αντίθετοι με την όλη διαδικασία και σήμερα ως κυβέρνηση είναι υπέρμαχοι αυτής, επιδιώκοντας ξεκάθαρα το φακέλωμα και την παρακολούθηση του πολίτη.


Το ΙΝΚΑ συμμετέχει ενεργά στις συγκεντρώσεις κατά της νέας ταυτότητας με τσιπάκι, ενώ παράλληλα εκδίδει Δελτία Τύπου και οδηγίες για την προστασία της ιδιωτικής ζωής του πολίτη – καταναλωτή. Βρισκόμαστε επίσης σε αναμονή της απόφασης από το ΣτΕ της προσφυγής μας για την ΠΟΛ 1077 κατά του πρώην υπουργού οικονομικών Γ. Παπακωνσταντίνου, που καθιστά όλες τις ΔΕΚΟ αλλά και τις περισσότερες ιδιωτικές επιχειρήσεις σε ρουφιάνους του υπουργείου οικονομικών, παραδίδοντας λεπτομέρειες της ιδιωτική μας ζωής.Το χάραγμα της αποκαλύψεως (ΘΑ ΕΙΝΑΙ Η ΚΑΡΤΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ) θα γίνεται τελικά με ακτίνες λέιζερ και δεν θα είναι από μόνο του το τσιπάκι. Απλή κοινή λογική το τσιπάκι μπορεί να έχει το ΧΑΡΑΓΜΑ (Μπαρκοουντ με το 666) μέσα του,άλλα δεν έχει τη δυνατότητα να χαράξει τον άνθρωπο. Αυτή τη δυνατότητα ( το να χαράξουν ΒΙΟΜΕΤΡΙΚΑ ) την έχουν οι ακτίνες λεϊζερ,για αυτο και ο μακαριστός θεολόγος ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΣΩΤΗΡΟΠΟΥΛΟΣ, ηταν επιφυλακτικός στο θέμα αυτό(σχετικά με το τσιπάκι και μου έλεγε ότι θα είναι οι ΑΚΤΙΝΕΣ ΛΕΪΖΕΡ) σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχαμε λίγο καιρώ πριν φύγει από τη ζωή ( τη οποία έχω στο αρχείο μου καταγράψει).Το Τσιπάκι ειναι το επόμενο στάδιο που θα το φορέσουν στο χέρι(ΣΧΕΔΟΝ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΡΤΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ) για την Αχρήματη οικονομική συναλλαγή(Αποκ.Κεφ.13),τον πλήρη έλεγχο του ανθρώπου και την πλήρη εξάρτηση του,από τον Αντίχριστο και την νέα τάξη πραγμάτων
hellasforce.com

0 σχόλια: