Μας έκανε ξανά υπερήφανους!!! Νέα υπερπτήση από την Στεφανίδη: Πρώτη στο Diamond League του Λονδίνου
Η νικηφόρα πορεία της Κατερίνας Στεφανίδη σε μεγάλες διοργανώσεις συνεχίστηκε και στο Λονδίνο, όπου η Ελληνίδα πρωταθλήτρια κατάκτησε την κορυφή στο Diamond League με επίδοση 4,80 μέτρα στο άλμα επί κοντώ.

Στον τελευταίο αγώνα της πριν από τους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Ρίο ντε Τζανέιρο η Ελληνίδα πρωταθλήτρια επιβεβαίωσε την εξαιρετική αγωνιστική κατάστασή της και τη σταθερότητα στα μεγάλα άλματα.


Η Στεφανίδη ξεκίνησε από τα 4,62 μέτρα και υπερέβη με τη δεύτερη προσπάθεια τα 4,72. Ούσα η μόνη αθλήτρια που ξεπέρασε τα 4,80 κατάκτησε αυτόματα και την πρώτη θέση, ενώ ύστερα δοκίμασε ανεπιτυχώς στα 4,93.


Στην πρωτεύουσα της Αγγλίας δεν αγωνίστηκαν οι ανταγωνίστριές της Φαμπιάνα Μούρερ και Νικόλ Μπούχλερ, ενώ η… τέταρτη της «παρέας», η Γιαρισλέι Σίλβα, ήταν δεύτερη με 4,72 και ακολούθησε η Μακάρτνεϊ Ελίζα με 4,62 μέτρα.tribune.grΤο διαβάσαμε από το: Μας έκανε ξανά υπερήφανους!!! Νέα υπερπτήση από την Στεφανίδη: Πρώτη στο Diamond League του Λονδίνου http://thesecretrealtruth.blogspot.com/2016/07/diamond-league.html#ixzz4FblKwEqS

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια