Σάββατο, 27 Αυγούστου 2016

Σεξ, ερωτικά παιχνίδια και άφθονο αλκοόλ στην Αγία Νάπα - (βιντεο 18+)


Φαληράκι της Ρόδου, Αγία Νάπα Κύπρου. Δυο περιοχές που φιλοξενούν ξέφρενες νύχτες από τουρίστες. Η Αγία Νάπα αποτελεί θέλγητρο, την ημέρα για τις πανέμορφες παραλίες της και όταν βραδιάζει για τις γεμάτες αλκοόλ και ακολασίες νύχτες της.

Όπως γράφει η Daily Mail, προσφέρονται και… οργανωμένες βραδιές ατελείωτης διασκέδασης με κάποιες πτυχές τους να αποτυπώνονται στις παρακάτω φωτογραφίες με τα διάφορα παιχνίδια με το αλκοόλ.

Ημίγυμνα κορίτσια ξαπλώνουν στο πάτωμα και άνδρες ρουφούν μια φέτα λεμόνι από το στόμα τους πριν πιουν μονομιάς σφηνάκι τοποθετημένο ανάμεσα στα πόδια τους. Σε άλλο καρέ φαίνεται ένα ζευγάρι να φιλιέται με πάθος κι ένα κορίτσι, τοπλες, σε προσωπικές στιγμές με έναν άνδρα στο πάτωμα του κλαμπ.

Η «μπαρότσαρκα» ονομάζεται Ayia Napa Mayhem και το «εισιτήριο» κοστίζει 25 λίρες εξασφαλίζοντας ελεύθερη είσοδο σε πολλά κλαμπ και απεριόριστο αλκοόλ.

Οι αρχές της Αγίας Νάπας είχαν σχέδια για να αντιμετωπίσουν τις ορδές των μεθυσμένων τουριστών το 2015 αλλά όπως φαίνεται οι παραθεριστές δεν πτοήθηκαν.

0 σχόλια: