Τρίτη, 30 Αυγούστου 2016

Εκατοντάδες χιλιάδες γυμνοί διαδήλωσαν υπέρ της Νέας ΤάξηςΕκατοντάδες χιλιάδες γυμνοί διαδήλωσαν υπέρ της Νέας Τάξης

«GoTopless Day» στις ΗΠΑ

Η Νέα Τάξη γεμίζει εκατομμύρια «υπνωτισμένους» και «υπνωτισμένες» με δήθεν ανησυχίες, οι οποίες έχουν κάνουν με την Νέα Εποχή της απόλυτης διαστροφής.

Η 28η Αυγούστου ήταν η φετινή ημέρα «GoTopless Day» που γιορτάζεται κάθε χρόνο στην πλησιέστερη Κυριακή της «Ημέρας Γυναικείας Ισότητας» στις ΗΠΑ, που σηματοδοτεί την καθιέρωση του δικαιώματος ψήφου στις γυναίκες.

Η Ναντίν Γκρέι, πρόεδρος του κινήματος GoTopless, ισχυρίζεται ότι το αίτημά τους για απελευθέρωση της γυναικείας θηλής είναι εξίσου σημαντικό με το δικαίωμα ψήφου.


Στόχος του κινήματος, σύμφωνα με την Γκρέι, είναι να δοθεί τέλος στο σοκ που προκαλείται στην θέαση του γυναικείου στήθους. Γι’ αυτό τον λόγο, δεκάδες άνδρες και γυναίκες στη Νέα Υόρκη κατέβηκαν στους δρόμους γυμνόστηθοι. Αξίζει να σημειωθεί ότι στη συγκεκριμένη Πολιτεία δεν είναι παράνομο -ήδη από το 1992- να κυκλοφορεί μια γυναίκα γυμνόστηθη δημοσίως.

«Στην Νέα Υόρκη γιορτάζουμε το δικαίωμά μας να είμαστε ελεύθερα γυμνόστηθοι χωρίς να λαμβάνουμε κάποιο πρόστιμο ή να πηγαίνουμε φυλακή. Σε άλλα μέρη, θα ήταν μάλλον σαν μια διαδήλωση γιατί συνεχίζουν να γίνονται διακρίσεις», τόνισε η Γκρέι.

Υπενθυμίζεται πως, όπως έχει προφητευθεί, λίγο πριν εμφανιστεί ο Αντίχριστος, οι άνθρωποι θα κυκλοφορούν μαζικά στους δρόμους.

liako

http://katohika.gr/nea-taksi-pragmaton/ekatontades-xiliades-gimnoi-diadilosan-iper-tis-neas-taksis/

0 σχόλια: