Τρίτη, 9 Αυγούστου 2016

Ολυμπιακοί και ..Ν.Τ.Π

Νίκο καλημέρα,

Ήθελα να σου έστελνα από εχθές αλλά ήταν αργά και είπα να το αφήσω για σήμερα.

Ολυμπιακοί αγώνες.Ξέρεις μέχρι τα 21 μου ήμουν αθλητής του στίβου με 6η θέση στον κόσμο στον ακοντισμό και είναι το όνειρο μας αυτοί οι αγώνες.Εδώ και 3 μέρες βλέπω κάθε βράδυ judo μιας και είναι το μόνο άθλημα προς το παρόν που κάθε μέρα έχει μετάλια και απονομές.

Την 1η μέρα παρατήρησα κάτι και είπα…ιδέα μου, ας δούμε και την 2η και την 3η.Εχθές πείστηκα!!!

Αθλητής που νικάει χάλκινο και μετά στους τελικούς οι επόμενοι το χρυσό πάνε να πανηγυρίσουν στην κερκίδα πιάνουν σημαία της χώρας τους για τον γύρο του θριάμβου και φωτογραφίες και μόλις πάνε να την φορέσουν από πίσω τους τρέχουν οι υπεύθυνοι και τους λένε κάτι και την πέρνουν.Δεν έχουν αφήσει ούτε έναν αθλητή να πιάσει τη σημαία της χώρας του.


Στη δε απονομή..τα απόλυτα στρατιωτάκια..τους βάζουν να πάρουν τα μετάλια μόνο με την επίσημη στολή. χωρίς να έχουν σημαία της χώρας τους αν θέλουν και μόλις τελειώσει η απονομή δεν τους αφήνουν να πάνε όπου θέλουν . τους βάζουν σε στοίχο και τους πάνε σε διάφορα σημεία για φωτογραφίες με ειδικές πόζες. όταν τελειώσουν δεν μπορούν να πάνε στις κερκίδες να πανηγυρίσουν απλά τους βγάζουν έξω.

Σα να λένε σας δίνουμε τα μετάλια αλλά εμείς σας ελέγχουμε ..μαριονέτες μας. Θέλω να δω αν στον στίβο πχ ο Bolt πάει να πιάσει τζαμαικανή σημαία τι θα γίνει. Η ΝΤΠ σε όλα. Πρώτα δεν υψώθηκε η σημαία μας στην έναρξη τώρα αυτά..στους επόμενους η Ελλάδα δεν θα μπαίνει 1η στο γήπεδο….

Με εκτίμηση

Τσ… Νικ. Πέ…

0 σχόλια: