Πέμπτη, 4 Αυγούστου 2016

Nα γιατί η FEMA ενεργοποίησε το πολιτικό σώμα.Ερχεται κάτι μεγάλο;


Nα γιατί η FEMA ενεργοποίησε το πολιτικό σώμα.Ερχεται κάτι μεγάλο;

Η Daily Sheeple έλαβε με e-mail ένα προειδοποιητικό μήνυμα ότι η FEMA ενεργοποίησε το πολιτικό σώμα την την
προηγούμενη εβδομάδα.

Αναλυτικότερα στο e-mail διαβάσαμε: Διάφοροι υπάλληλοι την προηγούμενη εβδομάδα μετατέθηκαν στην Ατλάντα της Γεωργίας στο CDC (Κέντρο για τον έλεγχο των νόσων) και το κέντρο για την ετοιμότητα στην Κοινότητα (FEMA).Πιστεύουμε ότι η Federal Emergency Management Agency δραστηριοποίησε στην πραγματικότητα το πολιτικό σώμα που περιλαμβάνει υπάλληλους με ειδική κατάρτιση και γνώσεις,αλλά και στρατιωτικούς.Αυτή η ομάδα είναι άοπλη αλλά συμμετέχει στο στρατό, στον ιατρικό τομέα και στις επικοινωνίες.

Ενημερωθήκαμε ότι αρκετές εταιρείες στη Μινεσότα βρήκαν μεγάλους αριθμούς από βετεράνους να κατευθύνονται νότια.
κανένα άτομο από αυτές τις ομάδες που ήρθαμε σε επικοινωνία δεν μας έδωσε μια σαφή απάντηση για το τι συμβαίνει.Αυτό είναι ανησυχητικό ενώ αυτή τη στιγμή, η FEMA αρνείται την είδηση.


Το email είναι υπογεγραμμένο από ΝΕΧΆΜΑ, μια εβραϊκή μη κερδοσκοπική οργάνωση ετοιμότητας.
Σκέψεις; Θα συμβεί κάποιο μεγάλο έκτακτο γεγγονός στις Νότιες περιοχές των ΗΠΑ;Βέβαια, είναι δουλειά της κυβέρνησης να προετοιμαστεί για διάφορα σενάρια «αποκαλυπτικά».

Σύμφωνα με τον φίλο μου Ray Gano, υπάρχει δραστηριότητα με στρατιωτικά οχήματα του ΟΗΕ,που παρατηρήθηκαν πρόσφατα έχει «στο Μισισιπή,την Αριζόνα, το Τέξας,τη Φλόριντα και τώρα στη Βιρτζίνια».

Στην ουσία η FEMA και η εσωτερική ασφάλεια προετοιμάζονται για κάτι που θα συμβεί στο Νότο
των ΗΠΑ.ΑΠΟΔΟΣΗ ΑΠΟ ΤΟ SURVIVALIST NEWS NETWORK:corfiatiko

0 σχόλια: