Πέμπτη, 25 Αυγούστου 2016

Ο Βρετανός δημοσιογράφος Neil Clark : οι ΗΠΑ δημιουργούν πρώτα χάος σε μια χώρα και στη συνέχεια πουλάνε όπλα….η βιομηχανία τους κερδίζει χρυσό με την αντι-ρωσική προπαγάνδα!!!Ο Βρετανός δημοσιογράφος Neil Clark : οι ΗΠΑ δημιουργούν πρώτα χάος σε μια χώρα και στη συνέχεια πουλάνε όπλα….η βιομηχανία τους κερδίζει χρυσό με την αντι-ρωσική προπαγάνδα!!!

Ο κορυφαίος βρετανός δημοσιογράφος, Neil Clark δεν είναι φοβιτσιάρης και τα λέει έξω από τα δόντια:
«Πρώτα οι ΗΠΑ δημιουργούν ένα τεράστιο χάος σε μια χώρα, και πάνε στη συνέχεια με την πρόφαση να τους παρέχουν στρατιωτική προστασία με αμερικανικό εξοπλισμό για να βάλουν τέλος στο χάος που οι ίδιοι δημιούργησαν….»

«Η Ελευθερία» και η «δημοκρατίας», του αμερικανικού τρόπου.
«Τα δύο, τρία τελευταία χρόνια οι δυτικοί πολιτικοί μέσω των μέσων ενημέρωσης και της υστερικής προπαγάνδας όπως η «ρωσική απειλή», η «ρωσική επιθετικότητα στην Ευρώπη» και «την επικείμενη ρωσική εισβολή στην Ουκρανία / Πολωνία / τα κράτη της Βαλτικής» και γενικά όλο τον κόσμο….»


«Αν θα ρίχναμε απλά μια ματιά στο ποιος βρίσκεται πίσω από αυτή την προπαγάνδα, και ποιος ωφελείται από την πολεμική ρητορική θα βλέπαμε ότι το μεγαλύτερο μέρος της, είναι οι αμερικανικές αμυντικές βιομηχανίες που κερδίζουν δισεκατομμύρια τώρα που η Δύση θα επανεξοπλιστεί ενάντια στους Ρώσους.
Οι εγκέφαλοι πίσω από το χάος είναι τα οι αμερικανικές «δεξαμενές σκέψης», το Πεντάγωνο και οι μαριονέτες του ΝΑΤΟ που με τον τρόπο τους και την ψευτιά τους πουλάνε τα όπλα. Οι χώρες που αρνούνται να υποκύψουν στην πολιτική τους, έχουμε δει τι τους έχει συμβεί. Θυμηθείτε την εποχή του πολέμου της Γιουγκοσλαβίας όταν άρχισαν να βομβαρδίζουν την Σερβία και τα γυναικόπαιδά τους.»

koraks

0 σχόλια: