Δευτέρα, 19 Σεπτεμβρίου 2016

10 Τρόποι για να ρίξεις μια....Ελληνίδα!
Μικρά μυστικά επιτυχίας για να κάνεις δική σου μία Ελληνίδα, δίνει η ιστοσελίδα wikihow, η οποία στηρίζεται σε αρκετά κλισέ για τους Έλληνες και συνθέτει έναν δεκάλογο "πεσίματος" που ισορροπεί μεταξύ πραγματικότητας και γραφικότητας.....

"Του κοριτσιού απέναντι, πείτε του πως το θέλω"

Ας μας επιτραπεί το "πείραγμα" του γνωστού τραγουδιού που με τόση επιτυχία είχε τραγουδήσει η εκπληκτική Μαίρη Χρονοπούλου στην ταινία "Οι Θαλασσιές οι Χάντρες", καθώς πιστεύουμε ότι είναι η καλύτερη εισαγωγή για ένα κείμενο-οδηγό κατάκτησης μίας Ελληνίδας.


Όχι, ο οδηγός που ακολουθεί δεν είναι αποτέλεσμα προσωπικής μας έρευνας, ούτε η καταγραφή των εμπειριών των συντακτών του παρόντος site, αλλά αποτελεί ευφυέστατο επινόημα των συντακτών του Wikihow, οι οποίοι ανέτρεξαν στα τεφτέρια τους, ξετρύπωσαν αρκετά κλισέ για τους Έλληνες και παρουσίασαν 10 λαχταριστούς τρόπους για να "ρίξεις" μία Ελληνίδα.Άντρες του κόσμου, λοιπόν, πάρτε χαρτί και μολύβι και σημειώστε πώς μία Ελληνίδα μπορεί να γίνει δική

Να είστε καθαροί: Οι Έλληνες συγκαταλέγονται στους πιο καθαρούς ανθρώπους της Ευρώπης. Θυμηθείτε οι πρώτοι γιατροί του κόσμου ήταν Έλληνες
Πριν, λοιπόν, αποφασίσετε να προσεγγίσετε μία Ελληνίδα, βεβαιωθείτε ότι είσαστε αλέκιαστοι, ότι μυρίζετε όμορφα και έχετε καθαρά και πλυμένα μαλλιά. Δύσκολα θα βρεθεί Ελληνίδα που σέβεται τον εαυτό της και θα εντυπωσιαστεί από το άπλυτο για μέρες στυλ.

Χαμογελάστε: Οι Έλληνες έλκονται εκ φύσεως από χαρούμενους ανθρώπους. Γιατί πιστεύετε ότι είναι και οι ίδιοι τόσο καλοί;Προσποιηθείτε πως διασκεδάζετε: Οι Έλληνες λατρεύουν τη διασκέδαση και όπου υπάρχει διασκέδαση, υπάρχουν Έλληνες.Να είστε κοινωνικοί: Είναι πασίγνωστο ότι οι Έλληνες είναι υπερβολικά κοινωνικοί. Αν είστε ιδιαίτερα συμπαθητικοί και έχετε πάντα φίλους μαζί σας, σίγουρα εκείνη (η Ελληνίδα) θα το προσέξει.


Να είστε παιχνιδιάρηδες: Οι Έλληνες είναι ο πιο παιχνιδιάρικος λαός του κόσμου. "Πειράξτε" την λίγο, σίγουρα θα το αγαπήσει.


Να έχετε χιούμορ: Αλήθεια τώρα, χρειάζονται περαιτέρω εξηγήσεις; Όλα τα κορίτσια του κόσμου εκτιμούν το χιούμορ, αλλά οι Ελληνίδες περισσότερο. Το χιούμορ είναι από τα πρώτα χαρακτηριστικά που εξετάζει μία Ελληνίδα στον άντρα που έχει απέναντί της.


Γυμναστείτε: Αν μοιάζετε με Έλληνα Θεό τότε η Ελληνίδα θα σας βρει ακαταμάχητο. Είναι στο DNA της, δυστυχώς δεν μπορεί να κάνει αλλιώς.
Πηγαίνετε στο γυμναστήριο, κολυμπήστε, σηκώστε βάρη. Ενοχλητικό, αλλά αξίζει τον κόπο αν σκεφτείτε ότι το κορίτσι των ονείρων σας θα βρεθεί στη γυμνασμένη αγκαλιά σας. Θα της αρέσετε ακόμα και αν είστε λίγο πλαδαροί, όμως θα παίρνατε περισσότερους πόντους αν μοιάζατε με Άδωνη.

Να είστε εξωστρεφείς: Τα περισσότερα κορίτσια το εκτιμούν αυτό. Μη φοβηθείτε να της μιλήσετε. Φλερτάρετε, οι Ελληνίδες έχουν αυτοπεποίθηση και θα ανταποκριθούν στο παιχνίδι σας.


Τελευταίο και πλέον σημαντικό. Να είστε ευγενικοί: Ακόμα και αν τα παραπάνω κόλπα δεν πιάσουν τόπο, θα καταφέρετε τουλάχιστον να την κάνετε φίλη σας και ένας Έλληνας είναι ο φίλος που θα θέλατε να έχετε.
Οι Έλληνες κάνουν ωραία δώρα, ξέρουν πώς να σας στηρίζουν σε δύσκολες στιγμές και ακόμα και αν είστε φίλοι υπάρχει ελπίδα για κάτι παραπάνω.

ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ....να είστε ο εαυτός σας, τόσο αυθεντικός και ακαταμάχητος όσο ένας ΕΛΛΗΝΑΣ!
http://www.loutrakiblog.gr/2016/09/10_18.html

0 σχόλια: