Αυξάνουν οι πιθανότητες για την ώρα του Ομπαμα

Μάλλον πρέπει να σου θυμίσω ένα άρθρο από το 2015 ..(Τότε που φρόντισαν να μας εξαφανίσουν χιλιάδες άρθρα κάτι καλοπαιδα ) το oποιο έχει τίτλο …Θα είναι ο Ομπάμα ο δεύτερος πρόεδρος της Αμερικής που θα εκτίσει θητεία πάνω από οχτώ χρόνια;

Και θα προσθέσω και ένα ακόμα άρθρο αναδημοσίευση με τίτλο ..Θα κάνει και τρίτη θητεία ο Ομπάμα;

Τώρα να εξηγήσω γιατί προσπαθώ να σε κάνω να δεις προς τα εκεί…!

Η Χίλαρι τινάζει τα πέταλα ..μάλλον…αν δεν το έχει κάνει ήδη !

Ο Tραμπ υποστηρίζετε από το πατριωτικό μέτωπό της Αμερικής ..μέσω της προπαγάνδας ότι δεν ανήκει στους Ιλουμινατοι και ότι είναι έξω από το λόμπι!

Ταυτόχρονα όσοι δεν τον λατρεύουν τον μισούν…δηλαδή η μίση χώρα είναι αντι Τραμπ..!

Κλασική συνταγή Ιλουμινατων κοινωνικής μηχανικής !


Οι πεφωτισμένοi κινούνται πάντα με την μέθοδο δικαιολογίας ….αν έχεις τα νούμερα με το μέρος σου …και το σενάριο φυτεμένο μέσα στο μυαλό της μάζας …τότε έχεις δημιουργήσει το πρόβλημα – χάος και έρχεσαι να φέρεις την Τάξη ..!

Αυτή την στιγμή η Αμερική έχει ανοίξει μέτωπα με Κίνα και Κορέα …και οικονομικά κρατιέται με τα ψέματα ….Πολλοί Αμερικάνοι αναμένουν έναν οικονομικό Αρμαγεδδών που είναι έτοιμος να σκάσει !

Ερώτηση λοιπόν…αν η Χίλαρι τα πέταλα τα κάνει κορνίζα….θα αφήσει ο Ομπαμα ..έναν δήθεν πατριώτη και ανεξέλεγκτο να είναι ο Καπετάνιος; Η θα οδηγήσει την χώρα σε ένα στρατιωτικό νόμο …. βολεμένος και με άλλα άμεσα σενάρια κινδύνου της Αμερικής ….; Και έτσι θα είναι ο επόμενος Mπατμαν στις καρδιές των Αμερικάνων και ο δευτερος πρόεδρος της Αμερικής που θα εκτίσει θητεία πάνω από οχτώ χρόνια;

Ένα σενάριο που στους επόμενους μήνες θα δούμε αν θα έχει ελπίδες να παίξει στο σινεμά της «πραγματικότητας» μας !

Stranger…

http://katohika.gr/stranger-voice/auksanoun-oi-pithanotites-gia-tin-ora-tou-ompama/

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια