Κυριακή, 25 Σεπτεμβρίου 2016

ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ! ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ! ΕΠΕΙΓΩΝ!
ΚΑΤΟΧΙΚΑ ΝΕΑ : ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΟΜΟΙΟΤΗΣ ΜΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΔΙΚΗ ΜΑΣ …ΑΠΛΑ ΤΥΧΑΙΑ!

ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΊΗΣΗ! ΣΥΝΑΓΕΡΜΌΣ! ΕΠΕΊΓΩΝ!

ΗΝΩΜΕΝΑ ΕΘΝΗ 71ST ΤΑΚΤΙΚΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΔΙΑΤΑΞΗΣ

Μόλις λάβαμε επείγουσες πληροφορίες από ενήμερο πληροφοριοδότη που συμμετείχε στην ΗΝΩΜΕΝΩΝ ΕΘΝΩΝ 71ST τακτική σύνοδο

ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ «ΠΟΡΝΟΓΡΑΦΙΑ ΦΟΒΟΥ»- Αυτή ειναι μια επείγουσα ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ που μόλις λαβαμε μαζί με την παρακληση να ενημερωσουμε εθνικα αλλα και παγκοσμια με ολα τα μεσα και τους τροπους !

Οι συμμετεχοντες εχουν τυφλωθει απο τις πληροφοριες – ΑΛΛΑΓΕΣ ΣΤΗΝ ΑΤΖΕΝΤΑ

Επικοινωνήστε αμέσως με όλη την οικογένεια σας, τους φίλους σας , την πολιτοφυλακή, εκκλησίες, κυβερνητικά στελέχη, ραδιόφωνο, τηλεόραση, εναλλακτικα και mainstream μέσα ενημέρωσης, Facebook, Twitter, μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, με τους Hagman ΚΑΙ Hagman, JOHN Moore, Alex Jones, Dave Hodges, STEWART BEST, ΚΑΙ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΚΑΙ ΟΛΑ τα μέσα για να βγαλετε αυτό το μήνυμα προς τα εξω!

Ειδοποιηστε το κράτος σας και τις κυβερνήσεις σας !!!!

Να είστε ιδιαίτερα βέβαιοι οτι θα φτασει αυτο το μηνυμα που κυκλοφόρησε σε εκείνη την ομάδα των πολιτών που είναι γνωστοι , που εμφανίζονται στις ειδήσεις, σε εκείνους που είναι πάντα ορατοι, που συμμετέχουν σε αυτές τις εξεγερσεις – διαδηλωσεις – οτι τους δουλεψαν ολους BIG TIME – και αυτη την στιγμη προετοιμαζεται η διαδικασι ΓΙΑ τον θάνατο τους μέσω στρατευμάτων του ΟΗΕ!!

ΑΥΤΗ είναι η Παρασκευή Σεπτέμβριο 23RD – οδεύουμε στο Σαββατοκύριακο – βγαλτε αυτό το μήνυμα εξω τωρα!!!

Ολες οι προσπάθειες βρίσκονται σε εξέλιξη από τα Ηνωμένα Έθνη ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΜΠΑΛ για να ξεκινήσει η αντιστροφη μετρηση για να νικησουν-επιτεθουν στις ηνωμενες πολιτειες !

Αυτό πρέπει να θεωρηθεί ως κήρυξη πολέμου από τον ΟΗΕ κατά των Ηνωμένων Πολιτειών

Μας επισημάνθηκε ότι ακόμη και η ΧΡΗΣΗ πυρηνικων ΣΤΙΣ ΗΝΩΜΕΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟ ΕΞΕΤΑΣΗ !!!!

Δεν θα δείτε αυτες τις πληροφοριες μέσω των ΜΜΕ – ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ γνωστα στο ευρύ κοινό – Η προειδοποίηση αυτή που δινεται σε εσάς ειναι μεσω πληροφοριοδότη που ειναι μεσα στην ολη υποθεση!

Καταβάλλονται προσπάθειες ΑΜΕΣΩΣ για να δημιουργηθουν περισσοτερες εξεγερσεις-διαδηλωσεις σε ‘εξέλιξη σε όλες τις Ηνωμένες Πολιτείες ετσι ωστε να δώσουν την ΑΙΤΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΚΑΙ ΔΙΑΤΑΓΗ στρατιωτικου νόμου σε ολη την χωρα!!

Αυτό θα σημαίνει … ..
– Κλειδώμα ολης της χωρας
– Κανεις δεν θα μπορει να ταξιδέψει χωρίς να προσκομίζει
ΧΑΡΤΙΆ
– Δεν θα μπορούν να πάνε παντοπωλεία
– Δεν θα μπορούν να αγοράσουν βενζινη
– Δεν θα μπορεί να κυκκλοφορησει χωρίς ΣΗΜΕΙΑ ΕΛΕΓΧΟΥ
– Συλλήψεις πολιτών
– ΤΑΞΙΔΙ ΓΙΑ ΤΗΣ ΚΑΤΑΣΚΗΝΩΣΕΙΣ ΤΗΣ FEMA
– Μερικοί θα εκτελεστουν-εκτελουντε επι τοπου!
– Κατάσχεση στα οπλα
– Εισοδος βιαιη στα σπίτια και της επιχειρήσεις
– Ζημιές σε αυτοκίνητα και άλλα περιουσιακα στοιχεια …


Η τρέχουσα εξεγερση που συμβαίνει στο Charlotte, είναι ένα παράδειγμα προβοκατσιας που ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕ ΤΑ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΑ ωστε να σχεδιάστει να ΣΥΝΕΧΙΣΤΕΙ σε εθνικό επίπεδο και να ΠΡΟΚΑΛΕΣΕΙ ταραχές, ΟΠΛΑ, θάνατους, ΒΛΑΒΗ, να δημιουργηθεί η βάση και η αιτιολόγηση για την έναρξη του στρατιωτικου νομου!

Πιθανότατα η ομοίοι του ΣΩΡΟΣ και άλλοι σαν και αυτον είναι στη χρηματοδότηση αυτών που συμμετέχουν σε αυτές τις ταραχές και διαδηλώσεις – Αυτοί οι άνθρωποι είναι αφελείς -εχουν παραπλανηθεί από την αγάπη για το χρήμα – αυτοί που συμμετέχουν για τα χρήματα, δεν λαμβάνονουν υπόψη οτι οι επιπτώσεις θα υσχησουν και στους ιδιους, για τις οικογένειες και τους φίλους τους, στις πόλεις τους και για το έθνος τους…!

ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΤΑΞΗΣ – Η κλίκα – ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΑΡΞΗ ΤΟΥ στρατιωτικου νόμου και τον εμφύλιο πόλεμο – ΔΙΧΑΣΜΟΣ-ΚΑΤΑΠΟΛΕΜΗΣΗ μεταξύ μαύρων και λευκών – ο προγραμματισμένος χρόνος για τη μουσουλμανική εξεγερση με τζιχαντιστές να αναλαμβανουν δραση – ΟΙ τζιχαντιστές ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ μπει μέσα στη ΕΘΝΟΣ υπό το πρόσχημα της ύπαρξης «ΠΡΟΣΦΥΓΩΝ> με σκοπο …

– Αιματοχυσία στο ΣΥΝΟΛΟ
– ΧΑΟΣ στο ΣΥΝΟΛΟ

ΦΡΟΝΤΙΣΤΕ ΟΛΟΙ
– Να ΜΗΝ παραπλανηθειτε
– ΝΑ ΣΑΣ ΠΕΙΣΟΥΝ ΜΕ ΤΙΣ ΤΑΚΤΙΚΕΣ ΤΟΥΣ
– ΝΑ ΜΗΝ εμπλακειτε στα ΣΧΕΔΙΑ ΤΟΥΣ
– ΝΑ ΜΗΝ συμμετέχετε σε οποιαδήποτε από τις δραστηριότητες που πρόκειται να ξεκινήσουν
– ΝΑ ΦΎΓΕΤΕ
– Να αρνηθειτε την εμπλοκη

Μας εχουν ηδη προειδοποιηση με τον τροπο τους τα μεσα ενημερωσης αλλα εμεις δεν θελαμε να δουμε ..

Βγαλτε εξω την πληροφορια – ΤΩΡΑ !!!!

Λίγα χρόνια πίσω εμείς εδώ στο NESARA ΣΤΑΜΑΤΗΣΑΜΕ την προγραμματισμένη μαζική σφαγή στην Ουάσιγκτον, DC με τους αμερικανους πατριώτες και την πολιτοφυλακή ΣΤΟ «AMERICAN SPRING» – ΕΣΕΙΣ μας βοήθησατε να το σταματήσουμε αυτό διαδιδοντας και μοιραζωντας παντου την πληροφορια σε ολο το εθνος … .. συνεργαστείτε μαζί μας ωστε να εμποδισουμε τα ενωμενα εθνη να δημιουργησουν τον ψευτικα σχεδιασμενο στρατιωτικο νομοτώρα και να ριξουν στα γονατα της ΗΝΩΜΕΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΙΕΣ …

Μιληστε παντου για αυτη την πληροφορια ΤΩΡΑ !!!!
ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ δημοσιεύσετε το στο Facebook και στο Twitter !!

ΠΑΡΑΚΑΛΩ Post στο Facebook και το Twitter … ASAP !!!

Παρακάτω είναι μερικές ιστοσελίδες που μπορείτε να ερευνήσετε και να μάθετε περισσότερα σχετικά με την 71η σύνοδο των Ηνωμένων Εθνών! Ωστόσο, δεν θα δείτε πληροφορίες σχετικά με αυτη την «αλλαγή στα σχέδια», όπως το θεμα
αντιμετωπίζεται ως ΑΚΡΩΣ ΑΠΟΡΡΗΤΟ !!!!
just-in.beforeitsnews.com

ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ ΚΑΤΟΧΙΚΑ ΝΕΑ

http://katohika.gr/diethni/proeidopoiisi-sinagermos-epeigon/

0 σχόλια: