Πέμπτη, 29 Σεπτεμβρίου 2016

Ελεύθεροι οι ανήλικοι κατηγορούμενοι για βιασμό ανηλίκου στη Μόρια- Απαγόρευση εξόδου από τη χώρα

Ελεύθεροι οι ανήλικοι κατηγορούμενοι για βιασμό ανηλίκου στη Μόρια- Απαγόρευση εξόδου από τη χώρα
Δεν προφυλακίστηκαν οι τέσσερις ανήλικοι κατηγορούμενοι για βιασμό ανηλίκου στο Χοτ Σποτ της Μόριας, στο χώρο ανήλικων ασυνόδευτων προσφύγων τα ξημερώματα του Σαββάτου. Οι τέσσερις ανήλικοι που συνελήφθησαν την περασμένη Κυριακή απολογήθηκαν σήμερα το πρωί στον ανακριτή και πριν από λίγο ο τελευταίος τους ανακοίνωσε τις εξής κυρώσεις: Απαγόρευση εξόδου από τη χώρα, απαγόρευση διαμονής στη Μόρια, απαγόρευση συναναστροφής του θύματος και διαμονή σε χώρο που θα καθορίσει η Αστυνομία.
Δεν έχει οριστεί ακόμα η εκδίκαση της υπόθεσης.


Το Δελτίο Τύπου της Αστυνομίας
Συνελήφθησαν, την Κυριακή 25 Σεπτεμβρίου 2016, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Μυτιλήνης, οι δράστες βιασμού 16χρονου υπηκόου Πακιστάν, που διαπράχθηκε τα ξημερώματα της προηγουμένης ημέρας, σε χώρο φιλοξενίας αλλοδαπών στη Μόρια της Λέσβου.
Πρόκειται για τέσσερις (4) ανήλικους υπηκόους Πακιστάν, ηλικίας 17 ετών, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα για βιασμό και πορνογραφικές παραστάσεις ανηλίκου.
Από τη διερεύνηση της υπόθεσης προέκυψε ότι οι συλληφθέντες ενέργησαν από κοινού και χρησιμοποίησαν απειλές και σωματική βία σε βάρος του ομοεθνή τους, ενώ επιπλέον κατέγραψαν με τα κινητά τηλέφωνά τους τις πράξεις τους.
Στο πλαίσιο των ερευνών βρέθηκαν στην κατοχή τους τρία (3) κινητά τηλέφωνα, τα οποία κατασχέθηκαν.
Ο παθών εξετάστηκε από Ιατροδικαστή, παρουσία παιδοψυχολόγου, ενώ οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον αρμόδιο Εισαγγελέα και παραπέμφθηκαν στον Ανακριτή.
πηγή

e-koutsobola.gr

0 σχόλια: