Δευτέρα, 5 Σεπτεμβρίου 2016

Καταγγελία για τα διόδια

Ο λόγος που απέστειλα τη συνημμένη καταγγελία στους καθόλα υπεύθυνους, δεν είναι για να πάρω τα χρήματά μου πίσω ή/και για να αποζημιωθώ.

Ο λόγος που την έκανα είναι για να την έχω κάνει.

Τι σημαίνει «για να την έχω κάνει».

Όταν πιστεύω κάτι, έχω μία άποψη, κάποιες αρχές, κάποιες αξίες, και ΔΕΝ τις δηλώνω, δεν τιμώ τον εαυτό μου.

Επίσης, αν τις αρχές και τις αξίες μου τις δηλώνω σε όλους τους άλλους πλην τους καθόλα υπεύθυνους, συνεχίζω να μην με τιμώ. (Είναι ο λόγος που όσο κι αν φωνάζεις για το δίκιο σου δεξιά κι αριστερά, ποτέ η ψυχή σου δεν καλμάρει.)

Επίσης, υπάρχει κι ένας πολύ σημαντικός λόγος για να δηλώσεις αυτά που πρεσβεύεις στον απολύτως υπεύθυνο:

Είδα με ανατριχίλα την νεαρή κοπέλα που βασάνισαν οι δοτοί ελεγκτές στην Θεσσαλονίκη, επειδή δεν είχε κόψει εισιτήριο.

Σκέψου.. Αν η κοπέλα είχε εγγράφως καταγγείλει τις κυβερνήσεις, αν είχε εγγράφως πει ότι χρησιμοποιεί την άρνηση πληρωμής ως μέσο για να δηλώσει την άρνηση συμμετοχής/άρνηση συναίνεσής της στην προδοσία κατά της χώρας, μπορείς να υποθέσεις, αντί αυτού του αδιανόητου βασανισμού τι θα της είχε συμβεί;

Η κοπέλα θα είχε την απόλυτη δύναμη να ΣΤΗΡΙΞΕΙ την πράξη της.

Θα τους έλεγε δηλ. κύριοι δεν πληρώνω γι’ αυτούς τους λόγους, έχω καταγγείλει τις κυβερνήσεις από το 2009 και μέχρι σήμερα, αν δεν τελεσφορήσουν οι καταγγελίες μου ώστε να αποφανθεί ο εισαγγελέας, έχω κάθε δικαίωμα να μην πληρώνω την πολιτεία.

Να πω εδώ ότι ΓΙΑ ΤΕΤΟΙΟ ΛΟΓΟ δεν έχουν απάντηση τα σκουλήκια τα σερνάμενα, οι δοτοί υπηρέτες των προδοτών. Δεν έχουν τα κότσια να αντιπαρέλθουν, οπότε και δεν ανοίγουν το βρωμόστομά τους, τον οχετό τους να πουν «αλήτισσα, να ντρέπεται ο πατέρας σου».


Επιπροσθέτως.. Πες ότι κάτι της απαντούσαν, αν εκείνη τους έλεγε «συζήτηση δεν θα κάνουμε, εγώ κάνω αυτό που θεωρώ νόμιμο, κάνε κι εσύ τα νόμιμα».

Κι αν, επιπροσθέτως, φώναζαν οι δοτοί συνυπαίτιοι την αστυνομία και την πήγαιναν στο τμήμα… θα έπρεπε να της απαγγείλουν κατηγορίες, που αυτό θα σήμαινε ότι θα γινόταν δικαστήριο!!! Που αυτό θα σήμαινε ότι θα εξεταζόταν ΚΑΙ Η ΔΙΚΗ ΤΗΣ ΓΑΜΟ-ΥΠΟΘΕΣΗ, που οι εισαγγελείς μπορούν, επειδή έτσι το νομίζουν, να την κρατάνε στο αρχείο. (Αυτό φέρνει ο «χωρίς αποτέλεσμα»/«λάθος τρόπος αντίδρασης»/«δεν τους κάνεις τίποτα με τις καταγγελίες» αγώνας φίλε μου.)

Κι αυτό ήθελα τελικά να πω, ο αγώνας, κάθε αγώνας, μπορεί να τους κλάνει μια μάντρα αλλά ΚΑΝΕΙ ΕΣΕΝΑ ΘΕΡΙΟ!!!!

Υ.Γ. Δεν τα λέω εκ του ασφαλούς, χωρίς να το έχω πάθει για να ξέρω. Το 2011-2012 συμμετείχα στις επιτροπές αγώνα κατά των εισιτηρίων. ΠΡΙΝ καταλάβω ότι ιδιοκτήτης των κινημάτων ήταν ο σύριζα. Από την προσωπική εμπειρία μου, από τις μάχες που τότε έδωσα, και με τους οδηγούς, και με τους ελεγκτές, αλλά κυρίως με τον κόσμο, γράφω με τόση βεβαιότητα όσα ως άνω αναφέρω ως πιθανά.

Από τον τότε αγώνα μου: Το κάλεσμα εδώ , από την εφαρμογή στην πράξη της θεωρίας μου εδώ και από την δήλωση των πιστεύω μου στην πρόεδρο της βουλής (αρ. πρωτ. 243/2-2-11) εδώ

Stefania Ligerou

0 σχόλια: