Σάββατο, 22 Οκτωβρίου 2016

Τι καιρό θα κάνει το τριήμερο 26-28 Οκτωβρίου

Λίγες ημέρες έμειναν για το μεγάλο εορταστικό τριήμερο της Θεσσαλονίκης (26-28 Οκτωβρίου) και όπως είναι φυσικό το ενδιαφέρον είναι αυξημένο για τις καιρικές συνθήκες που θα επικρατούν.


Σύμφωνα με τα μέχρι στιγμής προγνωστικά δεδομένα, το σκηνικό του καιρού στο ΝΟΤΙΟ τμήμα της χώρας, μέχρι τον Βόλο, θα είναι αρκετά ζεστό έως ανοιξιάτικο με τις θερμοκρασίες να κυμαίνονται μεταξύ 23-24 βαθμών, και τοπικά ίσως και υψηλότερα.
Στο ΒΟΡΕΙΟ τμήμα της χώρας, από τη Θεσσαλία και πάνω, θα σημειωθούν συννεφιές αλλά και ομίχλες, με την θερμοκρασία να διατηρείται σε επίπεδα των 16-18 βαθμών.
ΔΕΝ αναμένονται βροχές μέχρι και την 26η του μήνα, με εξαίρεση τμήματα της Κεντρικής Μακεδονίας και Ανατολικής Θεσσαλίας, όπου κατά διαστήματα θα παρατηρούνται αυξημένες συννεφιές και ίσως και ψιλόβροχο.
Η 26η Οκτώβρη θα κυλήσει, όπως φαίνεται με τα μέχρι στιγμής δεδομένα, με καλό καιρό χωρίς πιθανότητα βροχών, ενώ στη νότια χώρα οι συνθήκες θα είναι μάλλον ανοιξιάτικες με ηλιοφάνεια και θερμοκρασίες γύρω στους 24-25 βαθμούς.
Από την 27η του μήνα, ο καιρός δείχνει να ξαναλλάζει από τα βόρεια, με πτώση θερμοκρασίας, καθώς και βροχές.
Η ΤΑΣΗ για 28-29 Οκτωβρίου θέλει γενικά ψυχρό καιρό, συννεφιασμένο με βροχές.
Τις επόμενες ημέρες θα φανεί το κατά πόσο αυτό το σενάριο θα κυριαρχήσει ή όχι.
Πηγή: northmeteo.gr

0 σχόλια: