Δευτέρα, 3 Οκτωβρίου 2016

Οι κανόνες του φλερτ για τα σημερινά κορίτσια
Σύμφωνα με νέα έρευνα, μία στις τέσσερις ελεύθερες κοπέλες μπορεί να βγαίνει ραντεβού με τρία αγόρια την ίδια περίοδο ενώ 1/3 των γυναικών θα έκανε
πρόταση γάμου στον καλό
της.Σύμφωνα με τους ερευνητές, η τυπική ελεύθερη γυναίκα βλέπει...
1,46 άντρες σε μια συγκεκριμένη περίοδο(αυτό το 0,46 ακόμα απορούμε τι ακριβώς σημαίνει στην γνωριμία με έναν άντρα, ίσως, κάποιον που γνώρισε σε ένα πάρτυ ενώ ήδη είχε αρχίσει να βγαίνει με κάποιον άλλο)!

Ταυτόχρονα, μια μέση γυναίκα κάνει δεσμό με 5 άντρες σε διάστημα ενός χρόνου αλλά οι πιο άτακτες φτάνουν να βγαίνουν με τρεις άντρες ταυτόχρονα!

Και δεν είναι μόνο αυτή η αλλαγή μας σε επίπεδο έρωτα.

Η μοντέρνα γυναίκα σε ποσοστό 24% θα έπαιρνε την πρωτοβουλία να κάνει πρόταση γάμου στον αγαπημένο της και μάλιστα, οι περισσότερες προτάσεις από γυναίκες συμβαίνουν στα δίσεκτα έτη και συγκεκριμένα την 29 Φεβρουαρίου που συμβαίνει κάθε τέσσερα χρόνια!

Το πρόβλημα ξεκινά βέβαια, από την ανδρική οπτική στο θέμα. Το 54% των ανδρών δηλώνουν τρομοκρατημένοι σε μια τέτοια προοπτική ενώ μόνο το 16% δηλώνει ευτυχισμένο με το ενδεχόμενο πρότασης γάμου από την καλή του.

Και δεν είναι μόνο οι προτάσεις γάμου. Σύμφωνα με έρευνα που έγινε για λογαριασμό των εστιατορίων ”T.G.I. Friday’s”, 65% των γυναικών δεν έχει πρόβλημα να ζητήσει από ένα αγόρι να βγουν ραντεβού.

Άλλωστε, το ¼ των γυναικών παραδέχεται πως θέλει να έχει τον έλεγχο της σχέσης και του φλερτ στα χέρια της, ενώ το 27% δεν πιστεύει πια στους παραδοσιακούς κανόνες φλερτ. Και τα αρσενικά πάντως, δεν φαίνεται να έχουν πρόβλημα με αυτό, αφού το 1/3 θα χαιρόταν να το ζητήσουν σε ραντεβού.

Και δεν σταματούν να μας εντυπωσιάζουν οι γυναίκες σήμερα. Σε άλλη έρευνα για λογαριασμό της Reebok, είναι εντυπωσιακό ότι το 65% των γυναικών δήλωσαν ότι όταν έχουν ένα καθαρό σπίτι νιώθουν το ίδιο ικανοποιημένες με το να κάνουν σεξ, ενώ τα καθαρά σεντόνια στο κρεβάτι προσφέρουν μεγαλύτερη ευχαρίστηση στο 65% των γυναικών από το να λάβουν ως δώρο ένα ακριβό κόσμημα.

Και όχι μόνο!

65% των γυναικών είναι το ίδιο ικανοποιημένες όταν έχουν ένα καθαρό σπίτι με το να κάνουν σεξ

οι Ευρωπαίες όταν γελούν με φίλους (74%) παίρνουν την ίδια ικανοποίηση με το να πάνε διακοπές (73%)

Τα καθαρά σεντόνια στο κρεβάτι προσφέρουν μεγαλύτερη ικανοποίηση στο 65% των γυναικών που ρωτήθηκαν από το να λάβουν ακριβά κοσμήματα 39% ή να πάρουν μία καινούρια τσάντα 41%

75% είπαν ότι θα προτιμούσαν να έχουν καλή σεξουαλική ζωή συγκριτικά με το 25% που θα διάλεγαν να είναι αδύνατες

80% των ελεύθερων γυναικών πιστεύουν ότι το να ερωτευτούν θα τις έκανε πιο ευχαριστημένες

88% των γυναικών θα προτιμούσαν να έχουν μία ευτυχισμένη σχέση παρά μία καλή σεξουαλική ζωή

44% πιστεύουν ότι η καλύτερη ηλικία για να παντρευτούν είναι μεταξύ 26-30 ετών


Πηγή: Οι κανόνες του φλερτ για τα σημερινά κορίτσια ~ NEWSCITY1

0 σχόλια: