Κυριακή, 20 Νοεμβρίου 2016

Δασκάλα έκανε «μαθήματα» στοματικού σεξ σε μαθητή (video)
Μία ιδιαίτερη ιστορία διαδραματίστηκε στην Πενσυλβάνια των ΗΠΑ όταν η 42χρονη δασκάλα Σέρι Μόφορτ, φαίνεται πως εκτός από τη μετάδοση γνώσης στους μαθητές είχε αναλάβει και
την σεξουαλική διαπαιδαγώγηση τους με ζωντανή εξάσκηση.

Η Αμερικανίδα, μητέρα δύο παιδιών, έστειλε ένα μήνυμα στον ανήλικο μαθητή της πως θα περάσει να τον πάρει κάτω από το σπίτι του με το αμάξι της. Μαζί λοιπόν με το παιδί κατευθύνθηκαν προς ένα απόμερο μέρος, αφού πρώτα είχαν σταματήσει σε ένα εστιατόριο και σε μία κάβα όπου ο μαθητής ήπιε αλκοόλ. Η κατάληξη ήταν η δασκάλα να κάνει στοματικό σεξ σε κοινή θέα στον ανήλικο, με διάφορο κόσμο να περνά από κοντινή απόσταση.

Όταν γύρισαν στο εστιατόριο η Μόφορτ έβαλε τον σύζυγο της να γυρίσει τον πιτσιρικά σπίτι του, αφού πρώτα τον είχε «απειλήσει» να μην βγάλει τσιμουδιά. Το ίδιο συνέβη και με άλλον έναν μαθητή τον οποίο η δασκάλα πήρε από ένα πάρτυ, τον απομόνωσε και του έπιασε το πέος μέσα στο αμάξι της.

Όταν τελικά κάποιο στόμα (εμπλεκομένου ή μάρτυρα δεν έχει γίνει γνωστό) άνοιξε η δασκάλα συνελήφθη και σύμφωνα με την ιστοσελίδα timesherald.com αντιμετωπίζει κατηγορίες για σεξουαλική κακοποίηση, παράνομη επαφή, διαφθορά και έκθεση της ψυχικής υγείας ανηλίκου σε κίνδυνο.

0 σχόλια: