Τετάρτη, 21 Δεκεμβρίου 2016

3 λόγοι για να κάνεις σ ε ξ κάθε πρωί!Υπάρχει ένας τρόπος που μπορεί νααπογειώσει την ενέργειά σου και την διάθεσή σου μέσα στη μέρα και αυτή η αίσθηση να διαρκέσει ως το βράδυ.

Το πρωινό σεξ είναι αγαπημένη συνήθεια πολλών ζευγαριών και μάλλον κάτι παραπάνω ξέρουν για να το επιλέγουν για να ξεκινήσουν την ημέρα τους. Δεν θέλει πολλή σκέψη, ούτε πρόγραμμα. Θέλει να βρεις την κατάλληλη στιγμή και όλα να συμβούν από μόνα τους. Τρεις λόγοι ίσως σε πείσουν να το δοκιμάσεις (αν δεν το έχεις κάνει ήδη):

1) Μειώνονται οι πιθανότητες να πάθεις καρδιακή προσβολή: Έρευνες δείχνουν ότι το πρωινό σεξ δύο με τρεις φορές την εβδομάδα μειώνει τον κίνδυνο καρδιαγγειακών νοσημάτων.

2) Σε κάνει πιο όμορφη: Μαλλιά, επιδερμίδα, νύχια αναζωογονούνται. Το πρωινό σεξ μας κάνει πιο ισχυρούς και πιο όμορφους, αυξάνοντας τα επίπεδα του IgA, ενός αντισώματος που προστατεύει από τη μόλυνση.

3) Σε προστατεύει από το κρυολόγημα και τη γρίπη – Βελτιώνει τη διάθεσή σου: Λόγω των χημικών ουσιών που απελευθερώνονται θωρακίζεται ο οργανισμός και η ορμόνη της οκυτοκίνης δίνει χαρά.http://aetos-grevena.blogspot.gr/2016/12/3.html

0 σχόλια: