Παρασκευή, 23 Δεκεμβρίου 2016

ΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕ η κυρία – 50χρονη ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΙΑ ήθελε 21χρονο… Δείτε τι έπαθε!

Η 50χρονη γυναίκα, αποφάσισε ότι ήθελε να ζήσει το υπόλοιπο της ζωής της μαζί με τοννεαρό άντρα από την Αλβανία ο οποίος, έλεγε πως ένιωθ...
 

Η 50χρονη γυναίκα, αποφάσισε ότι ήθελε να ζήσει το υπόλοιπο της ζωής της μαζί με τοννεαρό άντρα από την Αλβανία ο οποίος, έλεγε πως ένιωθε τρομερή έλξη γι’ αυτήν.
Η ίδια τον γνώρισε σε ένα μαγαζί ενώ εργαζόταν. Εκείνη είχε πάει μαζί με την αδερφή της στην οποία το ίδιο βράδυ εξομολογήθηκε ότι τον θέλει στο δωμάτιο της!

Τα πιτσουνάκια ήθελαν να μείνουν για πάντα μαζί και αποφάσισαν να παντρευτούν. Δυστυχώς όμως, όπως όλα τα καλά, η ιστορία τους δεν είχε happy end.
Ο νεαρός Αλβανός πήρε την απόφαση να επιστρέψει πίσω στην πατρίδα του για επαγγελματικούς λόγους και μαζί με αυτό πήρε και τα λεφτά που είχε η 50χρονη στους τραπεζικούς της λογαριασμούς με νόμιμο τρόπο αφού ήταν συνδικαιούχος .
Το ποσό που έκανε ανάληψη ο Αλβανός σύζυγός της ανέρχεται στα 40.000ευρώ. Η 50χρονη αποφάσισε να κάνει μήνυση στον νεαρό εξαφανισμένο σύζυγό της με τα λεφτά ωστόσο να κάνουν φτερά
https://greekvirall.blogspot.gr/2016/12/as-prosexe-h-kyria-5xronh-thessalonikia-hthele-21xrono-deite-ti-epathe.html 

0 σχόλια: