Έκπληκτοι οι γιατροί! Η Κανέλα αποδεικνύεται ότι είναι φυσικό υποκατάστατο της ινσουλίνης!


Σε αυτή την περίπτωση, πρόκειται να σας πω για το υπέροχο μπαχαρικό που όλοι πιθανότατα γνωρίζετε. Είναι η κανέλα! Η κατανάλωση αυτού του μπαχαρικού συνιστάται ιδιαίτερα στους διαβητικούς να το συμπεριλάβουν στην καθημερινή διατροφή τους, επειδή διαθέτει μια αντιδιαβητική δράση, η οποία μειώνει τη γλυκόζη του αίματος.
οι γιατροί-είναι-έκπληξη
Λειτουργεί ακριβώς όπως η ινσουλίνη ή να είμαστε πιο ακριβείς μιμείται την ινσουλίνη. Είναι αντίγραφο και αντιδρά με τον ίδιο τρόπο όπως και η ινσουλίνη, αλλά την παράγει στο σώμα μας με φυσικό τρόπο.
Μια επιστημονική μελέτη από το Πανεπιστήμιο της Καλιφόρνια κατάφερε να αποδείξει ότι η κανέλα περιέχει μια ουσία που ονομάζεται μεθυλο-υδροξυχαλκόνη. Αυτό το συστατικό είναι ένα αποτελεσματικό αντι-διαβητικό και συγχρόνως μειώνει τη γλυκόζη του αίματος.

Λοιπόν, είναι σημαντικό να έχουμε γλυκόζη στο αίμα μας, γιατί αν δεν έχουμε γλυκόζη, δεν παίρνουμε βάρος.
Αν θέλουμε να χάσουμε βάρος, το κλειδί είναι να μειωθεί η γλυκόζη και η κανέλα έχει αυτό το πλεονέκτημα, επειδή έχει υψηλή ομοιότητα με την ινσουλίνη.
Η κανέλα έχει επίσης αντιμυκητιακή ιδιότητα, το οποίο σημαίνει ότι αντιμετωπίζει πολλά είδη μυκήτων.

Συνιστάται να λαμβάνετε δύο κουταλιές της σούπας καθημερινά.
Σας παρουσιάζουμε μια απίστευτη συνταγή για το πώς μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την κανέλα σωστά!

ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ:

- 2 κουταλάκια του γλυκού κανέλα σε σκόνη (αν είστε διαβητικός, 1 αν δεν είστε)
-1 κουταλιά της σούπας βρώμη
-1 ποτήρι νερό

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ:

Το παρασκεύασμα είναι εξαιρετικά απλό. Απλά ανακατέψτε όλα τα υλικά μαζί μέχρι να αναμειχθούν καλά. Καταναλώνετε αυτό το μείγμα δύο φορές την ημέρα για διάστημα όχι μεγαλύτερο των 15 ημερών, γιατί η κανέλα μπορεί να επηρεάσει την εντερική χλωρίδα σας.


beextrahealthynow, revealedtheninthwave

Το διαβάσαμε από το: Έκπληκτοι οι γιατροί! Η Κανέλα αποδεικνύεται ότι είναι φυσικό υποκατάστατο της ινσουλίνης! http://thesecretrealtruth.blogspot.com/2016/12/blog-post_519.html#ixzz4RrZxILJO

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια