Σάββατο, 28 Ιανουαρίου 2017

Ο Μητροπολίτης Αμβρόσιος καλεί τους Έλληνες να αντισταθούν στον αφανισμό της Φυλής και της θρησκείας

Μέσα από το προσωπικό του Blog ο Έλληνας ιερέας που δεν μασάει τα λόγια του αναφέρει:

«Το Κράτος προσπαθεί να εντάξει τα παιδιά των μεταναστών-κατακτητών μας στα Δημόσια Σχολεία. Άλλοι Έλληνες γονείς αρνούνται να το αποδεχθούν και άλλοι το αποδέχονται! Τα δεινά άρχισαν ήδη. Εν τω μεταξύ οι δήθεν μετανάστες, στην ουσία όμως απεσταλμένοι κατακτητές, άρχισαν ήδη την εγκληματική δράση τους! Επιτίθενται, κλέβουν, τραυματίζουν ή και φονεύουν αθώους Έλληνες πολίτες», γράφει ο Αμβρόσιος.

Και συνεχίζει: «Παράλληλα το άθεο Κράτος και η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ, η οποία απροκάλυπτα πλέον προωθεί την αθεΐα, ετοιμάζει πυρετωδώς το μεγάλο Τζαμί στην περιοχή του Βοτανικού! Κτίζεται με χρήματα του Έλληνας φορολογουμένου! Τι και εάν ο Λαός αντιδρά; Η Χριστιανική Ορθόδοξος Εκκλησία βάλλεται, αλλ’ ο Ισλαμισμός ενισχύεται!

Η κατάσταση είναι τραγική! Η Ελλάδα μας από-χριστιανίζεται! Ο Χριστός διώκεται! Ο Ελληνοχριστιανικός πολιτισμός αφανίζεται! Αντιθέτως οι Μουσουλμάνοι ισχυροποιούνται!

Και όχι μόνον αυτό, αλλά και άρχισαν πια να βεβηλώνουν τους ιερούς Ναούς μας! Ληστεύουν ή και κατακαίουν – καταστρέφουν ναούς των Ορθοδόξων».

Ο Μητροπολίτης καλεί σε λαϊκό ξεσηκωμό για «την σωτηρία της πατρίδας».

«Θα το επαναλάβω: Ξυπνήστε! Συνέλθετε! Στοχασθείτε! Σηκωθείτε από τον καναπέ της ραστώνης! Αναλάβετε τις ευθύνες σας! Σε λίγα χρόνια θα είμαστε ξένοι στον τόπο μας!

Άλλοι θα κυβερνούν τον τόπο μας! Η Ελληνοχριστιανική Αγωγή θα είναι αντικείμενο των ερευνητών της ιστορίας! Η Ελλάδα θα αποτελεί παρελθόν!

Το δέχεσθε; Τότε είμαστε άξιοι της τύχης μας! Εάν όχι, ελάτε να αναλάβουμε όλοι μαζί τον αγώνα για την σωτηρία της Πατρίδος μας», καταλήγει.

Δεν θα μπορούσαμε να συμπληρώσουμε κάτι περισσότερο στα λόγια αυτού του Εθνικού ταγού που δεν διστάζει, σε αντίθεση με πολιτικάντηδες και άλλους ιερείς, να πει τα πράγματα ως έχουν με σθένος και εθνική συνείδηση.

Τέτοιοι Έλληνες λείπουν σήμερα, τέτοιους Έλληνες πρέπει να γαλουχίσουμε αν θέλουμε να έχουμε μέλλον σαν έθνος και φυλή.
Πηγή: http://www.elkosmos.gr/o-mitropolitis-amvrosios-kali-tous-ellines-na-antistathoun-ston-afanismo-tis-filis-ke-tis-thriskias/

0 σχόλια: