Παρασκευή, 13 Ιανουαρίου 2017

Ποια γνωστή γιατρός-πορνοστάρ κάνει το αγροτικό της στο Νοσοκομείο της Σύρου;

Νοσοκομείο Σύρου, επείγοντα περιστατικά και η θερμοκρασία χτυπάει κόκκινο! Ξαφνικά τον τελευταίο καιρό οι ασθενείς, αντρικού φίλου έχουν αυξηθεί κατακόρυφα. Εντάξει υπάρχουν Ιώσεις, γαστρεντερίτιδες, αλλά ο λόγος είναι άλλος…


Τις τελευταίες ημέρες, το όνομα της αποτελεί talk of the town. Η 25χρονη γιατρίνα από την Πάτρα, Αφροδίτη Αδάμη, η οποία επέστρεψε στους θαλάμους των νοσοκομείων και άφησε στην άκρη τις ερωτικές ταινίες στις οποίες πρωταγωνιστούσε το τελευταίο καιρό, βρίσκεται στην Σύρο!


Σύμφωνα με πληροφορίες, η ηθοποιός ερωτικών ταινιών του Δημήτρη Σειρηνάκη εξασκεί τα καθήκοντα της ως Αγροτική Ιατρός και θα βρίσκεται στο Γενικό Νοσοκομείο Σύρου, ακόμα για λίγο καιρό καθώς σύμφωνα με πληροφορίες θα συνεχίσει το αγροτικό της στο Νοσοκομείο της Σαντορίνης.


Η γιατρός, η οποία είχε περάσει από τους πρώτους στην Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου Πατρών και πήρε το πτυχίο της με βαθμό 6,13 («καλώς»), έχει ήδη γυρίσει τέσσερις ταινίες και όπως έχει πει, όνειρό της είναι να ζήσει την απόλυτη απελευθέρωση, ενώ θέλει να σπάσει τα ταμπού της ελληνικής κοινωνίας. «Δεν κάνω πορνό, κάνω τέχνη», έχει δηλώσει σε συνεντεύξεις.


Ωστόσο θα πρέπει να σεβαστούμε σαν τοπική κοινωνία οτι η κοπέλα είναι απλή, σεμνή και δεν είναι προκλητική! Δίνει τις σωστές συνταγές και κάνει καλά την δουλειά της χωρίς να προκαλεί. Η εμφάνιση της δεν έχει καμία σχέση με τις ερωτικές ταινίες, καθώς ντύνεται σεμνά και κανείς δεν θα το καταλάβαινε, αν το Cyclades24 δεν αποκάλυπτε οτι βρίσκεται στο Νοσοκομείο της Σύρου.
Αναδημοσίευση από: cyclades24.gr

0 σχόλια: