Δευτέρα, 16 Ιανουαρίου 2017

Στο σ ε ξ να την φιλάς πολύ και να την κοιτάς στα μάτια


Ξέρω πως ο καθένας έχει τον τρόπο του σε αυτό τον τομέα, πως είναι ένα ατού του καθενός που τον κάνει ξεχωριστό, μια ιδιαιτερότητα που δεν αρέσει σε όλους, γι’ αυτό άλλωστε και διαφέρει από άνθρωπο σε άνθρωπο.


Η τεχνική λοιπόν στο σeξ είναι μια μοναδικότητα του καθενός. Ένα χαρακτηριστικό το οποίο σε ωθεί στον άλλον ή σε απωθεί αντίστοιχα. Πολλοί θα σου μιλήσουν για το μικρό τους μυστικό και τα κρυφά τους κόλπα, άλλοι πάλι όχι.

Υπάρχουν όμως και κάποιες τεχνικές που είναι κοινές. Κάποια τρικ που είναι σαν τη γλώσσα του σώματος, παγκόσμια. Πράγματα που όποιον και αν ρωτήσεις θα συμφωνήσει μαζί σου.

Ένα από αυτά, φίλε μου, είναι το φιλί, σημαντικό κιόλας. Αλλά πρόσεχε, μιλάω για το φιλί κατά τη διάρκεια, το φιλί την ώρα του σ ε ξ. Το φιλί την ώρα που είσαι μέσα της κι αυτή δαγκώνεται. Το φιλί την ώρα που αυτή θέλει να φωνάξει και να ουρλιάζει από κάβλα. Γι’ αυτό το φιλί μιλάω.

Για ένα φιλί που κλείνει το στόμα την κατάλληλη στιγμή κι οδηγεί την ανάσα στο να κάνει όλη τη δουλειά. Κατάλαβες πως έχουν τα πράγματα; Απλά κι αποφασιστικά. Δε θέλει πολλές κουβέντες μόνο κοίτα τη βαθιά μέσα στα μάτια και φίλα την. Μην την αφήσεις να βγάλει λέξη, κάνε τη δικιά σου ολοκληρωτικά και δώσε της να καταλάβει ότι τώρα δεν είναι ώρες για πολλές κουβέντες.
Είναι μια τεχνική αυτή, δικέ μου, που αρέσει σε όλες τις γυναίκες. Είναι ψεύτρα οποία σου πει πως μια τέτοιου είδους υποταγή στο κρεβάτι τη δυσαρεστεί. Όπως τον άντρα τον ανάβει η γυναίκα με πρωτοβουλίες στο σeξ, έτσι κι η γυναίκα θέλει την υποταγή της. Δεν κάνουμε λόγο για εξευτελισμό ούτε για ταπείνωση. Μιλάμε για ένα βούλωμα του στόματος που επιφέρει ηδονή, ηδονή και στους δύο, στον υποτακτικό και τον αφέντη.
Επίσης, μάγκα μου, το δυνατό σε αυτή την περίπτωση είναι πως το να τη φιλάς ενώ την κοιτάς στα μάτια, το ότι την φιλάς την ώρα του σeξ, που για κάποιους είναι πιο ωμό, δηλώνει πάθος. Μη γελάς , βρε καημένε τεντιμπόη, και μην κοροϊδεύεις, για να βγάλεις πάθος σε τέτοιες περιπτώσεις, βασικά για να βγει τόσο αβίαστα, θεωρείται ικανότητα. Η γυναίκα όταν τη στιγμή εκείνη βλέπει πως τη φιλάς και τη δαγκώνεις και την κοιτάς στα μάτια, τρελαίνεται. Παραδίδεται σε εσένα ολοκληρωτικά διότι γι’ αυτήν η έκφραση αυτή, του φιλιού, δηλώνει στοργή και πόθο. Έναν πόθο ακατανίκητο κι ασυγκράτητο. Δηλώνει την ανάγκη να τη χορτάσεις κι άλλο και να την κάνεις δική σου πέρα για πέρα.
Δηλώνει κτητικότητα, μια κτητικότητα που στα μάτια της μεταφράζεται σε καύλα, αλλά στην καύλα την ωραία του πόθου κι όχι του ωμού σ ε ξ, την καύλα της οικειότητας και του δικού σας δεσίματος. Κλείσε της λοιπόν το στόμα με το χέρι, κοίταξε τη στα μάτια και προσπάθησε να αναμείξεις τον ρόλο του αφέντη και του εραστή σε ένα.
Φίλα την όπως δεν την έχουν φιλήσει ποτέ, γλυκά και βίαια μαζί κι έτσι να κινείσαι εκεί κάτω, γλυκά και βίαια, χωρίς όμως να πάρεις τα μάτια σου από πάνω της, γιατί πρέπει να καταλάβει πως για σένα έχει σημασία η γυναίκα αυτή, πως σε καβλώνει, σε τρελαίνει και σε ηρεμεί ταυτόχρονα. Κάπως έτσι γίνεται μια γυναίκα ευτυχισμένη, υπάρχουν κι άλλοι τρόποι βέβαια, αλλά κάνε κάτι και μόνος σου.
Συντάκτης: Θεοδόσιος Ραβανός
Επιμέλεια κειμένου: Πωλίνα Πανέρη – pillowfights


http://david-avramidis.gr/

0 σχόλια: