«Αν πάμε στη Δραχμή, θα έρθει ο Γκοτζίλλα να μας καταπιεί - Πως πρέπει να γίνει η μετάβαση δίχως 40ρηδες συνταξιούχους»

Καλεσμένος του Σπύρου Χαριτάτου στην εκπομπή "Γιάφκα" στον Alpha 9.89 ήταν ο οικονομολόγος - ομότιμος καθηγητής και συνεργάτης της προσπάθειάς μας, Θεόδωρος Κατσανέβας συζητώντας διεξοξικά το ζήτημα του νομίσματος και την επιλογή της μετάβασης στη Δραχμή.


Αφού ο γνωστός καθηγητής
διακωμωδεί την τρομοκρατία περί Δραχμής λέγοντας πως «θα έρθει ο Γκοτζίλλα να μας καταπιεί» αναλύει τα αίτια της τραγωδίας, περιγράφει την οικονομική πραγματικότητα που έχει δημιουργηθεί με το ευρώ και αναφέρει τον προσεκτικό τρόπο με τον οποίο πρέπει να γίνει η μετάβαση στο εθνικό νόμισμα.


«Το νόμισμα δεν είναι αυτοσκοπός, αλλά το μέσο για να μπορέσουμε να ανακτήσουμε τη χώρα. Η περιπέτεια που ζήσαμε ίσως είναι χρήσιμη για να διορθώσουμε τα λάθη του παρελθόντος όπως το να έχουμε συνταξιούχους των 35 και 40 ετών».

«Το χειρότερο όλων» υποστηρίζει ο καθηγητής είναι ότι συνεχίζοντας στον παρόντα δρόμο και μετά από οκτώ χρόνια τραγωδίας «δεν υπάρχει ελπίδα».


Η ενδιαφέρουσα συνέχεια στην εκπομπή του κ. Χαριτάτου. Ακούστε και την άποψη η οποία επιμελώς δεν έχει βήμα έκφρασης στα ΜΜΕ και αναρωτηθείτε γιατί να συμβαίνει αυτό.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια