Κυριακή, 19 Μαρτίου 2017

ΕΛΛΗΝ, ΔΕΝ ΠΡΟΕΡΧΕΣΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΔΑΜ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΥΑ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ ΟΥΤΕ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΟ ΓΕΝΕΤΙΚΟ ΠΕΙΡΑΜΑ ΟΠΩΣ ΟΙ ΚΛΩΝΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΕΙΔΗ!ΟΛΥΜΠΙΑ ΑΛΗΘΕΙΑ.
ΠΕΡΙ ΙΧΩΡ-ΓΕΝΕΤΙΚΟΣ ΚΩΔΙΚΑΣ ΑΝΘΡΩΠΩΝ.

ΕΛΛΗΝ ΣΥ ΕΙ ΑΙΩΝΙΑΝ ΨΥΧΗΝ ΚΑΙ ΦΩΣ ΕΙΣ ΥΠΝΩΣΙΝ.

ΔΕΝ ΠΡΟΕΡΧΕΣΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΔΑΜ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΥΑ, ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ, ΟΥΤΕ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΟ ΕΣΦΑΛΜΕΝΟ ΓΕΝΕΤΙΚΟ ΠΕΙΡΑΜΑ ΕΠΙ ΓΑΙΑΣ, ΕΣΕΝΑ ΔΕΝ ΣΕ ΕΦΤΙΑΞΑΝ ¨ ΜΕ ΥΒΡΙΔΙΚΕΣ ΠΡΟΣΜΙΞΕΙΣ, ΟΠΩΣ ΟΙ ΚΛΩΝΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΕΙΔΗ,

ΕΛΛΗΝ ΕΙΣΑΙ ΚΑΘΑΡΟΣ ΟΥΡΑΝΙΟΣ ΒΛΑΣΤΟΣ ΤΩΝ ΑΘΑΝΑΤΩΝ ΑΝΩΤΑΤΩΝ ΘΕΩΝ , ΕΧΕΙΣ ΑΘΑΝΑΤΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ, ΕΝΤΟΣ ΣΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΤΟ ΑΙΜΑ-ΙΧΩΡ ΠΟΥ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΕΙΤΑΙ «ΣΑΝ ΒΡΟΧΗ» ΟΤΑΝ ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΙ ΑΝΑΓΕΝΝΙΕΤΑΙ ΕΝΤΟΣ ΣΟΥ .ΔΙΑ ΤΟ ΝΕΟ ΧΡΥΣΟ ΓΕΝΟΣ.
ΑΔΙΚΑ ΣΕ ΠΟΛΕΜΟΥΝ ΚΑΙ ΣΕ ΣΚΛΑΒΩΝΟΥΝ, ΔΕΝ ΔΥΝΑΤΑΙ ΠΟΤΕ ΝΑ ΣΕ ΝΙΚΗΣΟΥΝ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΘΕΪΚΟΣ Ο ΚΩΔΙΚΑΣ ΣΟΥ .

ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΩΡΑ ¨ΜΕΓΑΛΗΣ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ¨ ΤΩΝ ΟΛΥΜΠΙΩΝ ΘΕΩΝ ΚΑΙ Ο ΔΙΑΣ ΜΑΣ ΑΦΥΠΝΙΖΕΙ ΠΑΛΙ ΣΤΑ ΣΩΘΗΚΑ ΜΑΣ, ΜΙΑ ΦΛΟΓΑ ΑΣΒΕΣΤΗ ΜΑΣ ΚΑΛΕΙ ΝΑ ΑΝΟΙΞΟΥΜΕ ΤΑ ΠΑΝΙΑ ΜΑΣ ΓΙΑ ΜΙΑ ΝΕΑ ΕΚΣΤΡΑΤΕΙΑ, ΟΠΩΣ ΤΟΤΕ, ΣΤΟΥΣ ΚΑΙΡΟΥΣ ΤΗΣ ΜΥΘΟΛΟΓΙΑΣ ΠΟΥ ΟΙ ΘΕΟΙ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΟΥ ΖΟΥΣΑΝ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ.

ΕΞΑΓΝΙΣΤΕ ΤΗ ΣΑΡΚΑ ΣΑΣ,ΤΟ ΑΙΜΑ ΣΑΣ, ΚΑΙ ΟΙ ΔΩΔΕΚΑ ΔΙΑ-ΕΛΙΚΕΣ (D.N.A) ΑΡΧΙΣΟΥΝ ΝΑ ΕΝΕΡΓΟ-ΣΤΡΟΒΙΛΙΖΟΥΝ ΣΕ ΑΝΩΤΑΤΗΝ ΔΟΝΗΣΗΝ, ΟΥΤΩΣ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΒΓΕΙΤΕ ΣΥΝΕΙΔΗΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΥΛΙΚΟ ΣΑΣ ΣΩΜΑ ,ΜΕ ΤΟ ΝΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΙΟΡΑΣΙΝ. ΜΗΔΕΝΙΣΤΕΙΝ ΤΟ ΑΤΟΜΙΚΟ ΣΑΣ "ΕΓΩ" . Η ΕΝΕΡΓΕΙΑ-ΑΓΑΠΗ ΤΟΥ ΟΛΟΥ ΣΑΣ ΠΕΡΙΛΟΥΣΕΙ ΤΑ 7 ΔΟΝΟΥΜΕΝΑ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΑ ΣΑΣ ΚΕΝΤΡΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟ ΣΩΜΑ ΣΑΣ ΘΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΥΠΟΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΜΟΡΙΑΚΗ ΔΟΜΗ, ΟΙ ΜΕΓΑΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΘΑ ΣΑΣ ΔΟΘΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΗ ΘΕΑ ΜΗΤΕΡΑ ΔΗΜΗΤΡΑ ΓΗ .

ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΛΛΑΞΑΜΕ ΣΥΝΗΘΕΙΕΣ ΚΑΙ ΕΝΔΥΜΑΣΙΕΣ, ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΕΡΑΣΑΝ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΔΕΚΑΔΕΣ ΕΝΣΑΡΚΩΣΕΙΣ, ΟΜΩΣ ΠΛΗΣΙΑΖΕΙ Η ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ Ο ΙΧΩΡ ΘΑ ΣΤΡΟΒΙΛΙΣΕΙ ΜΕΣΑ ΜΑΣ ΣΑΝ ΠΥΡΙΝΟΣ ΚΥΚΛΩΝΑΣ ΚΑΙ ΜΙΑ ΔΕΣΜΗ ΦΩΤΟΣ ΘΑ ΑΝΑΒΛΥΣΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΣΩΜΑ ΜΑΣ, ΕΝΑ ΣΩΜΑ ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΜΕΝΟ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΟΥΡΑΝΙΑ ΑΡΧΕΤΥΠΑ ΚΑΙ ΑΦΘΑΡΤΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ. ΤΟΤΕ «ΣΑΝ ΒΡΟΧΗ» ΘΑ ΠΕΣΟΥΜΕ ΕΠΑΝΩ ΣΤΟΥΣ ¨ΨΕΥΤΙΚΟΥΣ ΘΕΟΥΣ¨ ΤΗΣ ΥΛΗΣ ΚΑΙ ΘΑ ΞΕΠΛΥΝΟΥΜΕ ΚΑΘΕ ΤΟΥΣ ΕΡΓΟ ΠΟΥ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΥΒΡΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΜΠΑΝ. ΕΝΑΣ ΝΕΟΣ ΚΑΤΑΚΛΥΣΜΟΣ ΕΡΧΕΤΑΙ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΦΟΡΑ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΥΔΩΡ, ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΑΠΟΛΛΩΝΑ .

ΕΡΡΩΣΘΕ ΑΦΥΠΝΙΣΘΕΝΤΕΣ.

Πηγή:
Σέκερης Απολλώνας
ΕΛΛΑΝΙΑ ΠΥΛΗ

0 σχόλια: