Παρασκευή, 10 Μαρτίου 2017

Το «ένα στα γρήγορα» θα σας κάνει ευτυχισμένους!
Θα με καταλάβεις.


Και θα με καταλάβεις γιατί ξέρεις ότι όσα κεριά και να στήσεις σε κάθε γωνιά του σπιτιού, όσα αιθέρια έλαια και αν ρίξεις στην μπανιέρα, όσο Πετρετζίκη και αν ξεσηκώσεις (τα κεφάλαια με τα θαλασσινά), όσο και να αντιγράψεις το μισό Ταραντίνο και το μισό Σκορτσέζε για να κάνεις την τέλεια σκηνοθεσία, έρχεται η στιγμή που θα χάσεις από το VHS «3 ευρώ τα πέντε» του ’80, από αυτά που βρίσκεις σε καλτ βιντεοκλαμπ στην πλατεία Κλαυθμώνος.

Και γουστάρεις που χάνεις.

Καλοκαίρι, σε ένα μικρό νησί των Κυκλάδων. Ένα από τα «πιο ανεπανάληπτα» σeξ στη ζωή μου γίνεται στα όρια του οικισμού, σε ένα μικρό στενό με απέραντη θέα προς τη θάλασσα. Θα ήταν το καλύτερο αν δεν είχε κρατήσει τόσο πολύ, αν δεν είχε κρατήσει κάνα 40λεπτο –και δεν το λέω για να παινευτώ, το λέω για να με οικτίρεις. Διότι εκείνο το σεξ, εκείνη τη στιγμή, σε εκείνο το μέρος θα έπρεπε να κρατήσει κάνα 10λεπτο. Δεν ξέρω τι μπορεί να έφτιαξε –ίσως να ήταν εκείνο το μουλάρι που έτρωγε αμέριμνο όλη αυτή την ώρα και κάθε τόσο έριχνε μια ματιά προς το πλευρό μας, όπως ο Νότης Πιτσιλός κοιτούσε μέσα από τις κλειδαρότρυπες στις τσόντες του ’70.

Το πάθος, η ένταση και η κορύφωση του έντονου δεκάλεπτου, αυτό που θα γίνει χωρίς να κάνεις πρώτα τις απαραίτητες συστάσεις, χωρίς να νοιαστείς τόσο για το τι σου αρέσει περισσότερο ή τι της αρέσει περισσότερο, κερδίζει σε κάθε έδρα: είτε είσαι σε κυκλαδίτικο ασπρόσπιτο είτε σε δυάρι στην Κυψέλη, είτε εκεί έξω μυρίζει γιασεμί και ρίχνεις κάτι πάνω σου γιατί τα βράδια πιάνει ψύχρα είτε ακούγονται κομμένες εξατμίσεις να μανουριάζουν στους άδειους δρόμους και τα τσιμέντα τις νύχτες ξεπλένουν από πάνω τους τη ζέστη της μέρας, είτε βλέπεις μπροστά σου το Αιγαίο είτε την μπουγάδα της κυρά-Μαρίας που μένει απέναντι στον τρίτο.Read more at http://www.proklitiko.gr/2017/03/to-ena-sta-grigora-tha-sas-kanei-eytyxismenoys.html#uCwdWLW2Ax5zL7om.99

0 σχόλια: