Δευτέρα, 27 Μαρτίου 2017

ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ!!!Κάτι παράξενο συμβαίνει,στην Αττική Οδό,καθώς όπως προέκυψε από καταγγελίες!!!ΟΔΗΓΟΙ ΔΕΧΟΝΤΑΙ ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΑ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΕΙΝΑΙ!!!»ΚΟΥΚΟΥΛΩΝΟΥΝ» ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΑΘΟΥΜΕ;;;ΤΙ ΛΕΝΕ ΟΙ ΚΑΤΑΓΓΕΛΟΝΤΕΣ!!!

ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ!!!

Κάτι παράξενο συμβαίνει,στην Αττική Οδό,καθώς όπως προέκυψε από καταγγελίες!!!ΟΔΗΓΟΙ ΔΕΧΟΝΤΑΙ ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΑ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΕΙΝΑΙ!!!
»ΚΟΥΚΟΥΛΩΝΟΥΝ» ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΑΘΟΥΜΕ;;;ΤΙ ΛΕΝΕ ΟΙ ΚΑΤΑΓΓΕΛΟΝΤΕΣ!!!

Κάτι παράξενο συμβαίνει,στην Αττική Οδό,καθώςόπως προέκυψε από καταγγελίες η επιχείρηση χρησιμοποιεί παρελκυστικές τακτικές.

Πιο συγκεκριμένα όπως αποκαλύπτουν καταγγελίες τις οποίες έχει στην κατοχή του το insider.gr,η Αττική Οδός δεν απαντά από επιλογή έγκαιρα στα αιτήματα πολιτών καθώς έχει το αβαντάζ της διαγραφής του οπτικού υλικού μετά τις τρεις ημέρες και έτσι έχει τη δυνατότητα να συγκαλύπτει ενδεχομένως συμβάντα που θα την εξέθεταν σε αρνητική δημοσιότητα.

Η καταγγελία η οποία ουσιαστικά έφερε στην επιφάνεια το γεγονός είναι η υπόθεση ενός οδηγού ο οποίος, ενώ βρισκόταν στην Αττική Οδό δέχθηκε στο όχημά του ένα μεγάλο αντικείμενο, το οποίο προκάλεσε σημαντικές υλικές ζημιές.Ο καταγγέλλων ζήτησε άμεσα οπτικό υλικό από τις κάμερες και εγγράφως,ώστε να κινήσει τις απαραίτητες δικαστικές διαδικασίες και η Αττική οδός του απάντησε μία εβδομάδα μετά,λέγοντας του φυσικά πως το υλικό διαγράφεται μετά από τρεις ημέρες.Έτσι, σύμφωνα πάντα με την Αττική Οδό, «προέκυψε ότι δεν υπάρχει βιντεοσκοπημένο υλικό για το συμβάν».

volcanotimes

0 σχόλια: