Σάββατο, 4 Μαρτίου 2017

Σοκ στην Χαλκίδα: Mητέρα κατήγγειλε τον ομαδικό βιασμό της
Σε μια σοκαριστική καταγγελία στην αστυνομία προχώρησε μια 45χρονη γυναίκα από τη Χαλκίδα, σύμφωνα με την οποία, έπεσε θύμα βιασμού από τρεις άγνωστους κουκουλοφόρους στην περιοχή της Αυλίδας.

Όπως αναφέρει το eviazoom.gr, η 45χρονη μητέρα, συνοδευόμενη από τον σύζυγό της, μετέβη βραδινές ώρες της 5ης Φεβρουαρίου στο Τμήμα Ασφαλείας Χαλκίδας και κατήγγειλε, ότι νωρίτερα την ίδια ημέρα και ενώ περπατούσε μόνη στο δρόμο στη περιοχή της Αυλίδας, της επιτέθηκαν τρεις άγνωστοι άνδρες που φορούσαν κουκούλες, οι οποίοι στη συνέχεια, την ακινητοποίησαν και όπως είπε, την μετέφεραν με τη βία σε κοντινό απόμερο σημείο και στη συνέχεια την βίασαν.
Οι έρευνες για την σύλληψη των φερόμενων δραστών βρίσκονται σε εξέλιξη, ενώ οι αξιωματικοί της Ασφάλειας Χαλκίδας ερευνούν προσεκτικά την υπόθεση ρίχνοντας βάρος σε όλες τις λεπτομέρειες που μπορούν να δώσουν στοιχεία.
Παράλληλα, παραγγέλθηκε ιατροδικαστική εξέταση, ώστε να διαπιστωθούν και ιατροδικαστικά οι καταγγελίες.http://www.ksipnistere.com/2017/03/m.html

0 σχόλια: