Δευτέρα, 6 Μαρτίου 2017

Οι τρόποι να κάνεις τέλειο sex… χωρίς διείσδυση!
Όλοι έχουμε στο μυαλό μας το sex συνδυασμένο με μια ολοκληρωμένη σεξουαλική επαφή.

Υπάρχουν όμως πολλοί τρόποι να απολαύσεις το sex χωρίς… sex! Ποιοι μπορεί να ‘ναι αυτοί;


Πάρε με… στο τηλέφωνο. Ο καθένας μόνος του, με μοναδική παρέα τη φαντασία του και τον ερωτικό του σύντροφο στην άλλη άκρη της γραμμής. Και μπορούν, πραγματικά, να… γίνουν θαύματα!

Να βάλω ένα χεράκι; Αν… “πιάνουν τα χέρια σου” δοκίμασε αυτά που μπορεί να έκανες σαν προκαταρκτικά ως κυρίως πιάτο. Θα εκπλαγείτε ευχάριστα από το που μπορεί να φτάσετε δια… χειρός και μόνο! Το μόνο που χρειάζεται, φαντασία και όρεξη. Αν μάλιστα επιλέξετε και έναν δημόσιο χώρο, μπορείτε πραγματικά να απογειωθείτε ερωτικά με τρόπους που ούτε καν φανταζόσασταν!

Μη μου βγάζεις γλώσσα! Καμιά φορά δεν χρειάζεται να επιστρατευτούν ούτε τα χέρια, ούτε άλλα σημεία του σώματος για αξέχαστο sex. Αρκεί να χρησιμοποιήσουμε το στόμα μας σε… ευαίσθητες περιοχές του ερωτικού μας συντρόφου για να φτάσουμε, έτσι, μέχρι την κορύφωση.

Μπορώ να έχω ένα μασάζ παρακαλώ; Λαδάκι, πετσέτες, ατμόσφαιρα, χαλαρωτική μουσική και το αισθησιακό μας μασάζ μπορεί να ξεκινήσει! Ένα “χαλαρωτικό” μασάζ μπορεί πραγματικά να φτάσει τον/την σύντροφό μας σε απίστευτα επίπεδα σεξουαλικού ερεθισμού, ιδίως αν το “παίξουμε” και λίγο και μπούμε πραγματικά στον ρόλο του μασέρ, με τον/την παρτενέρ μας ως “πελάτη”.

Συγγνώμη, κύριε, ποιος είστε; Δοκιμάστε να κάνετε διάφορα από τα παραπάνω παίζοντας ρόλους, με την ανάλογη κάθε φορά αμφίεση. Αφήστε τη φαντασία σας να σας οδηγήσει και θα δείτε ότι αναστολές, άγχη, ανασφάλειες εξαφανίζονται ως δια μαγείας όταν είστε κάποιος άλλος!http://www.ksipnistere.com/2017/03/sex.html

0 σχόλια: