Δευτέρα, 3 Απριλίου 2017

18 (περίεργα και μη) πράγματα που ανάβουν κάθε άντρα χωρίς καν, να τον αγγίξεις!


Αν στο μυαλό σου, έχεις φανταστεί ένα Σαββατοκύριακο πιο καυτό από οποιοδήποτε άλλο (έχει μπει ήδη Σάββατο, μην ξεχνιόμαστε) βρίσκεσαι στο σωστό μέρος.

Αγαπητή αναγνώστρια, όλοι εκεί έξω υποστηρίζουν πως οι άντρες ανάβουν έτσι για πλάκα. Εν μέρη θα συμφωνήσω. Να ξέρετε όμως, πως αυτή η ευκολία με την οποία ερεθίζεται ένας άντρας, κάνει ακόμη πιο δύσκολο το έργο σας. Διότι για να του μείνετε πραγματικά αξέχαστη, θα πρέπει να τον τρελάνετε. Να τον φτάσετε στα όριά του και να του ανοίξετε τις πόρτες της ηδονής που καμία δεν έκανε προηγουμένως.

Το δυσάρεστο είναι πως μιλάμε για ένα πραγματικά δύσκολο εγχείρημα. Το ευχάριστο, πως πρόκειται για κάτι εφικτό. Γίνεται, υπάρχουν συγκεκριμένοι τρόποι αλλά θα πρέπει να τους ακολουθήσετε με προσοχή. Και τους καταγράφω, όχι επειδή γνωρίζω τα μυστικά του σεξ σε βάθος και μπορώ να παριστάνω τον γκουρού. Απλά επειδή είμαι άντρας και …κάτι παραπάνω ξέρω/νιώθω!

Ένα extra tip από εμένα: Δώστε βάση στην πρώτη και τελευταία συμβουλή. Εκεί βρίσκεται ολόκληρο το νόημα.

1. Η θέλησή σου για σεξ – Αυτή και μόνο, όταν εκφραστεί με τον σωστό τρόπο (όσο πιο ευθύς τόσο καλύτερος) είναι υπέραρκετή για να μας τρελάνει μια γυναίκα.

2. Οι πιτζάμες – Κι όμως, μια πιτζάμα μπορεί να γίνει ένα εκατομμύριο πιο σέξυ από το πιο αποκαλυπτικό baby doll του κόσμου. Ποιος είπε ότι όσο λιγότερα ρούχα, τόσο το καλύτερο;

3. Οι χοντρές κάλτσες του χειμώνα – Δεν ξέρω γιατί, αλλά προσωπικά, μου αρέσουν πάρα πολύ. Κι επειδή συμφώνησαν μαζί μου αρκετοί φίλοι μου, αποφάσισα να τις συμπεριλάβω στη λίστα.

4. Τα γυαλιά οράσεως – All time classic. Δε χρειάζεται να εξηγήσω περισσότερα.


5. Μια ιδιαίτερη ελιά – Πολλοί είναι αυτοί που τρελαίνονται όταν βλέπουν μια διακριτική ελιά πάνω από το χείλος της κοπέλας. Ή στο μάγουλο. Αισθησιακό…

6. Το «σχολικό» ντύσιμο – Η αθωότητα που εκπέμπει ο ορισμός της μαθήτριας κάνει αντίθεση στο μυαλό μας και προκαλεί ένα σωρό …αντιδράσεις!

7. Το «επαγγελματικό» ντύσιμο – Εδώ, τη διαφορά την κάνει η αυστηρότητα που εμπνέει το ντύσιμο της δουλειάς. Κάθε άντρας θα ήθελε να κάνει μια γυναίκα να ξεχάσει πού βρίσκεται και τι κάνει κι απλά να αφεθεί στα χέρια του.

8. Μία …μπανάνα – Νομίζω πως είναι κλασσικό όπως και τα γυαλιά οράσεως.
Προφανώς, συνδέεται υποσυνείδητα με το στοματικό σεξ και μας ερεθίζει. Όσο μπανάλ κι αν είναι πάντως, πετυχαίνει.


9. Το απαλό δέρμα – Κανείς δεν κατάφερε να αντισταθεί στο απαλό, γυναικείο δέρμα που με ένα άγγιγμά του σε κάνει να ξεχάσεις όλα σου τα προβλήματα.

10. Το άρωμα – Μη θεωρείται τους άντρες αναίσθητους. Πιστέψτε με, υπό κανονικές συνθήκες, λειτουργούν όλες μας οι αισθήσεις. Κι όλες, μπορούν να συνδυαστούν με τον σεξουαλικό τομέα.

11. Η αυτοπεποίθηση – Πώς θα με ανάψεις όταν εσύ η ίδια δεν πιστεύεις ότι μπορείς να το καταφέρεις. Καμιά φορά, η αύρα και η δυναμικότητα, μπορεί να επιβληθεί ακόμη κι όταν όλα τα υπόλοιπα χαρακτηριστικά χολαίνουν ανεπανόρθωτα.

12. Η φωνή – Δεν είναι καθόλου τυχαίο πως τόσοι άντρες καθόμαστε κι ακούμε το Πρωινό του Sfera. A, ρε Ράνια Κωστάκη…

13. Οι γόβες – Το καταλάβατε πλέον. Αν 4-5 «συμβουλές» πετάω και μία κλασσική για να αναφωνήσετε «Α, το ξέρω αυτό»!


14. Η εντύπωση πως είμαι …ωραίος – Ε ναι ρε γαμώτο. Έχω κι εγώ συναισθήματα, ανάγκες κι ανασφάλειες. Αν δε μου το πει (και μου το δείξει) η κοπέλα μου τότε από πού να περιμένω;

15. Να αρέσεις σε άλλους άντρες – Εκεί ξυπνούν τα ένστικτα του «κυνηγού». Ένας άντρας, άπαξ και καταλάβει ότι μια γυναίκα (πόσο μάλλον η σύντροφός του) αρέσει σε άλλους άντρες, θα πέσει πάνω της όπως ποτέ άλλοτε. Για αυτό, προκαλέστε λιγάκι. Και τονίζω το ΛΙΓΑΚΙ!

16. Το «καινούριο» – Οτιδήποτε καινούριο κι αν φέρεις στο κρεβάτι σας, θα το αντιμετωπίσει με ενθουσιασμό. Και θα φανεί αυτό εκεί κάτω…

17. Το «απαγορευμένο» – Μην πάει το μυαλό σου κατευθείαν στην απιστία. Υπάρχουν ένα σωρό απαγορευμένα πράγματα που μπορεί να κάνει ένα ζευγάρι. Πχ, σεξ στη βιβλιοθήκη…

18. ΕΣΥ! – Ναι κοπέλα μου, για να είναι μαζί σου, είτε μόνιμα είτε περιστασιακά, σημαίνει ότι τον ανάβεις και πως σε θέλει. Μην αφήσεις αυτήν την λεπτομέρεια ανεκμετάλλευτη και προς θεού, μην προσπαθήσεις να αλλάξεις την προσωπικότητά σου για χάρη της …καύλας. Δε θα καταφέρεις τίποτα. Το μόνο που έχεις να κάνεις, είναι να προσαρμόσεις όλα τα παραπάνω στον …εαυτό σου!neopolis.gr

0 σχόλια: