ΒΟΜΒΑ ΑΣΑΝΤ! «ΚΗΡΥΣΣΕΙ ΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ» ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ!!!
Δεν περιορίστηκε μόνο στον Τραμπ ο Σύρος Πρόεδρος, που θέλει να διώξει με τις κλωτσιές τους Τούρκους!


Σύμφωνα με τον Άσαντ η Συρία ποτέ δεν θα επιτρέψει στις ξένες δυνάμεις να καταλάβουν ή να χωρίσουν τη Συρία: «Είναι η γη μας – πρέπει να την υπερασπιστούμε. ‘Ας διαπραγματευτούμε’ Όχι, δεν διαπραγματεύεσαι, είναι η γη σου, την υπερασπίζεσαι, τους αποβάλλεις, τους πολεμάς».

Ο Άσαντ στη συνέχεια της συνέντευξής του στο Sputnik τόνισε επίσης ότι οι ΗΠΑ και οι σύμμαχοί τους θα είναι ευκολότερο να εκδιωχθούν από τη Συρία μόλις οι στρατοί αντιπροσώπων τους – οι αποκαλούμενοι «μετριοπαθείς αντάρτες» – νικηθούν. Η ελπίδα του είναι ότι μόλις καταστραφούν οι στρατοί, οι αμερικανικές μαζί με τις τουρκικές δυνάμεις θα αποσυρθούν. Εάν δεν το κάνουν, ο Άσαντ δήλωσε ότι η Συρία θα αγωνιστεί για να υπερασπιστεί τη γη της από ξένη κατοχή., κηρύσσοντας ουσιαστικά τον πόλεμο στις δύο χώρες, ενώ αναφέρθηκε ξεκάθαρα σε τουρκική εισβολή.

>Κάποια από τα κύρια σημεία της συνέντευξης:

«Όταν μιλάτε για την τουρκική εισβολή, όταν μιλάτε για αμερικανικά στρατεύματα – και πάλι, πρόκειται για εισβολή – και, όταν μιλάτε για τους τρομοκράτες στο έδαφος – είναι το ίδιο και το αυτό! Δεν υπάρχει διαφορά. Υπάρχει ένας δάσκαλος που ελέγχει όλες τις φατρίες. Επομένως, η προτεραιότητα τώρα είναι να νικήσουμε τους τρομοκράτες. Όταν νικήσουμε τους τρομοκράτες, ο τουρκικός στρατός και οποιοσδήποτε άλλος στρατός θα είναι αδύναμος στο έδαφος. Η πραγματική τους δύναμη είναι οι συμμαχίες, όχι ο στρατός τους. Από την άποψη αυτή, όταν νικήσουμε τους τρομοκράτες, θα είναι πολύ εύκολο να εκδιώξουμε τις άλλες [ομάδες], συμπεριλαμβανομένων των Τούρκων.

Είτε φύγουν, είτε όχι είναι η γη μας – πρέπει να την υπερασπιστούμε. Πρέπει κάποιος να πάει και να πολεμήσει. Δεν μπορείτε να πει «μπορούν να μείνουν» ή «να διαπραγματευτούμε». Όχι, δεν διαπραγματευόμαστε. Είναι η γη μας. Την υπερασπίζόμαστε. Τους εκδιώκουμε, τους πολεμάμε.

hellasforce.com

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια