Πέμπτη, 20 Απριλίου 2017

ΜΑΘΕΤΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ… Η ΑΝΩΜΑΛΙΑ ΣΕ ΟΛΟ ΤΗΣ ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ…Οἱ παράλληλοι δρόμοι τοῦ «προοδευτισμοῦ» στήν Ἑλλάδα
Απ’ ότι αποδεικνύεται, ολοένα και πιο απροκάλυπτα πλέον, ο υπονομευτικός ρόλος των διαφόρων «προοδευτικών» ΜΚΟ εντός ελληνικής επικράτειας, που συνιστούν κακέκτυπες απομιμήσεις αντίστοιχων του εξωτερικού ή παραρτήματα-θυγατρικές εμποτισμού δηλητηρίου στις κοινωνίες, όπου δραστηριοποιούνται, αποκαλύπτεται με τον πιο ανάγλυφο τρόπο.
Η φερόμενη λοιπόν ως «Ένωση Αθέων», όπως τεκμηριώνεται από το παρακάτω άρθρο, απαρτίζεται από πολύ ενδιαφέρουσες εκκεντρικές προσωπικότητες, οι οποίες τυχαίνει κατά κυριολεκτικά σατανική σύμπτωση να συμμετέχουν παράλληλα και σε άλλες παρόμοιας υφής και «ήθους» ενώσεις, όπως είναι η κοινότητα ΛΟΑΤ, ΚΕΕΡΦΑ κ.ά.

Ακολουθεί το άρθρο:

Ποιοί απαρτίζουν την Ένωση Αθέων


Τα τελευταία χρόνια εμφανίστηκε κάποια «Ένωση Αθέω», που την Μεγάλη Παρασκευή διοργανώνει «γιορτές κρεατοφαγία», που διαφημίζει δέοντως προκειμένου να προσβάλει το θρησκευτικό αίσθημα.
Φυσικά, η συγκεκριμένη «Ένωση Αθέω» ενοχλείται αποκλειστικά από τα Χριστιανικά ήθη και έθιμα, και αρκετοί αναρωτιούνται γιατί δεν είδαμε ανάλογες κινήσεις της εν λόγω «ένωση» κατά την περίοδο του ραμαζανιού, ή γιατί δεν πηγαίνουν στα γκέτο των Ινδών να ψήσουν μοσχαρίσιες μπριζόλες.
Εκτός από την προφανή απάντηση, ότι δηλαδή σε μια τέτοια περίπτωση θα κατέληγαν οι ίδιοι στο σφαγείο, οπότε και προτιμούν την εύκολη λύση, που είναι να προκαλούν τους Χριστιανούς, υπάρχει και ένα βαθύτερο αίτιο.
Όπως φαίνεται στις φωτογραφίες, τα πρόσωπα, που απαρτίζουν την «Ένωση Αθέων», είναι τα ίδια πρόσωπα, που συναντώνται και σε άλλες παρόμοιες «ενώσεις», και τα οποία έχουν σαν βασικό άξονα την ανωμαλία τους και την ομοφυλοφιλική τους ταυτότητα.

α ίδια άτομα κάνουν αισθητή την παρουσία τους τόσο στα ανώμαλα gay parade, όσο και σε διάφορες αντιρατσιστικές πορείες όπου και παρελαύνουν με τις σημαίες της “Ένωσης Αθέων” και ποζάρουν δίπλα στις σημαίες του ΚΕΕΡΦΑ.Στην παρακάτω φωτογραφία ο μπροστάρης της “Ένωσης Αθέων” μας δείχνει και την οπίσθια όψη του, την οποία και προφανώς είναι συνηθισμένος να επιδεικνύει, και στην οποία αναγράφονται τα διάφορα πιστεύω του, στα οποία περιλαμβάνεται όχι μόνο ο αντιρατσισμός και ο αντιφασισμός, αλλά και η χορτοφαγία(!).
Το πως γίνεται ο δήθεν χορτοφάγος να είναι και μπροστάρης μιας «ένωσης», που κυρήττει επιδεικτικά την κρεατοφαγία, έχει μία απλή εξήγηση: Ο πραγματικός σκοπός αυτών των «ενώσεων» δεν είναι η αθεΐα, αλλά η ανωμαλία. Προκειμένου να μπορέσουν κάποιοι να μετατρέψουν την ανωμαλία και την διαστροφή τους σε καθεστώς, βρίσκουν προφάσεις στον «αντιρατσισμό» ή την «ουδετεροθρησκεία» ή την «συμπαράσταση» στους «πρόσφυγες». Αγνοούν βέβαια, πως οι «πρόσφυγες», τους οποίους τώρα μυούν στον αντιρατσισμό, όταν μπορέσουν θα τους εκτελέσουν παραδειγματικά, όπως γίνεται στις περιοχές, που ελέγχει σήμερα ο ISIS.

Μέχρι τότε όμως προκαλούν ανενόχλητα το θρησκευτικό συναίσθημα των Χριστιανών, καθώς απολαμβάνουν όχι μόνο την προστασία του διεφθαρμένου κράτους, που ενεργοποιείται μόνο όταν προσβάλλονται οι Εβραίοι, αλλά και την πονηρή αδιαφορία της εκκλησιαστικής ιεραρχίας, της οποίας το νέο δόγμα μετά την αποδοχή του ιουδαϊσμού θα είναι και η επίσημη αποδοχή της ανωμαλίας.

Αυτά τα νοσηρά φαινόμενα δείχνουν, πως η ομοφυλοφιλία και η ανωμαλία είναι δύσκολο πλέον να αντιμετωπίζεται σαν μία απλή προσωπική ιδιαιτερότητα, αλλά σαν μια νοσηρότητα, που επιδιώκει την συνολική ανωμαλοποίηση της κοινωνίας. Δεν θα σταματήσουν σε τίποτα αν δεν επιβάλλουν στους άλλους την θρησκεία τους, που δεν είναι η αθεΐα, αλλά η ανωμαλία και ο σατανισμός, και στην πορεία θα επικαλεστούν πολλά προσωπεία, όχι μόνο του αντιρατσισμού και του αντιφασισμού, αλλά και της κρεοφαγίας και της φυτοφαγίας.

Πηγή: edugr.wordpress.com/2017/04/13/ποιοί-απαρτίζουν-την-ένωση-αθέων/

Χρύσα Πολίτη

https://hellasforce.com/2017/04/20/%CE%BC%CE%B1%CE%B8%CE%B5%CF%84%CE%B5-%CF%84%CE%B7%CE%BD-%CE%B1%CE%BB%CE%B7%CE%B8%CE%B5%CE%B9%CE%B1-%CE%B7-%CE%B1%CE%BD%CF%89%CE%BC%CE%B1%CE%BB%CE%B9%CE%B1-%CF%83%CE%B5-%CE%BF%CE%BB%CE%BF-%CF%84/

0 σχόλια: