Πέμπτη, 6 Απριλίου 2017

Πως να εξοικονομήσεις χώρο στο κινητό σου χωρίς να διαγράψεις φωτογραφίες!
Η μνήμη του κινητού σου είναι γεμάτη, και αυτό είναι ότι χειρότερο! Θες να μάθεις πως να εξοικονομήσεις χώρο στο κινητό σου χωρίς να διαγράψεις φωτογραφίες;

>Σε γενικές γραμμές αυτό που κάνουν οι περισσότεροι άνθρωποι είναι να διαγράφουν πολύτιμες φωτογραφίες και αυτό …«Αουτς» πονάει.

Είναι πολύτιμες αναμνήσεις τις οποίες παίρνεις την φρικτή απόφαση να διαγράψεις και εμείς δεν μπορούμε να το δεχθούμε αυτό! Γι’ αυτό και βρήκαμε άλλους τρόπους!
Τι να κάνεις;
Σβήσε εφαρμογές τις οποίες δεν χρειάζεσαι!

Απλά πήγαινε στον αποθηκευτικό σου χώρο, και θα βρεις μία λίστα από εφαρμογές και πόσο χώρο πιάνουν!

Είναι απλό σβήσε όποια σου πιάνει χώρο και δεν χρειάζεσαι.
Καθάρισε το ιστορικό!

Αυτό είναι απλό, απλά πήγαινε στις ρυθμίσεις και διέγραψε όλο το ιστορικό που έχεις.
Σβήσε παλιά μηνύματα!

Τι τα χρειάζεσαι όλα αυτά τα μηνύματα. Μάλιστα μπορείς να ρυθμίσεις το κινητό σου έτσι ώστε να σβήνει τα μηνύματα μετά από ένα χρόνο η μετά από μισή ώρα. (απλά πήγαινε στις ρυθμίσεις και μπες στα μηνύματα και ρύθμισε τα μέχρι πότε θες να τα έχεις).
Προσπάθησε να νοικιάσεις μία πολύ μεγάλη ταινία!

Απλά πήγαινε στο iTunes και αναζήτησε την ταινία (με μεγαλύτερο μέγεθος αρχείου από ό,τι έχει απομείνει για αποθήκευση), κάνε κλικ στην λέξη rent και σύντομα θα λάβεις ένα μήνυμα που λέει ότι δεν έχεις αρκετό χώρο αποθήκευσης και σου προσφέρει χώρο απλά αφού μεταβείς στις ρυθμίσεις.

Κάνε κλικ στο κουμπί αυτό και μαγικά θα πάρεις κάποιο χώρο αποθήκευσης πίσω (κατά πάσα πιθανότητα θα διαγράψεις κάποια άχρηστα δεδομένα από διαφορετικές εφαρμογές για να προσπαθήσεις να κατεβάσεις την ταινία).

Επαναλάβε τη διαδικασία 4-5 φορές και πριν το καταλάβεις θα ανακτήσεις πίσω έως και 2 Gb.
Ξεφορτώσου τις αυτόματες ενημερώσεις!

Είναι σημαντικό να αναβαθμίσεις το κινητό σου για λόγους ασφαλείας αλλά αν το κάνει αυτόματα μπορεί να τρώει χώρο από την μνήμη σου χωρίς να το ξέρεις. Πήγαινε στις ρυθμίσεις στο store και σβήσε τις ενημερώσεις.
instabam.gr

0 σχόλια: