Κυριακή, 30 Απριλίου 2017

Τελικά Ποιος είναι πιο έντονος…ο ανδρικός ή ο γυναικείος οργασμός;
Οι επιστήμονες απαντούν με στοιχεία και αποκαλύπτουν ποιο από τα δύο φύλα απολαμβάνει περισσότερο τον οργασμό!


Μπορεί οι άντρες να καυχιούνται ότι έρχονται σε οργασμό κάθε φορά που κάνουν σεξ,
όμως σίγουρα δεν είναι οι ευνοημένοι της φύσης! Σύμφωνα με τους επιστήμονες του Πανεπιστημίου της Indiana, οι άνδρες μπορεί να έχουν περισσότερους οργασμούς αλλά οι γυναίκες έχουν πιο «πλούσιους» οργασμούς!

Περίπου 6.500 άνδρες και γυναίκες ηλικίας 21- 65 ετών δέχτηκαν να συμμετάσχουν στην έρευνα. Το πόρισμα ήταν ότι οι γυναίκες μπορεί να έρχονται πιο δύσκολα σε οργασμό, το απολαμβάνουν όμως πιο πολύ σε σχέση με τους άνδρες που έχουν περισσότερους οργασμούς, αλλά λιγότερο έντονους.Μάλιστα, διαπιστώθηκε πως όσο περισσότερο διαρκούν τα προκαταρκτικά παιχνίδια, τόσο πιο απολαυστικός είναι ο οργασμός στις γυναίκες! (Μην αφήνεις λοιπόν, το φίλο σου να… μπαίνει κατευθείαν στο ψητό!)

Επιπλέον,
μια άλλη έρευνα που δημοσιεύτηκε στο περιοδικό NeuroQuantology αναφέρει πως μια γυναίκα μπορεί να βιώσει τέσσερα διαφορετικά είδη οργασμών! Κλειτοριδικό, κολπικό, ένα συνδυαστικό οργασμό αυτών των δύο και τέλος πολλαπλούς οργασμούς!

Όσο κι αν… παραπονιέσαι, λοιπόν, για τα «μικροπροβλήματα» που σου προκαλεί η γυναικεία σου φύση, σήμερα σου δώσαμε δύο πολύ καλούς λόγους για να νιώθεις τυχερή… που είσαι γυναίκα!

0 σχόλια: