Πέμπτη, 27 Απριλίου 2017

ΕΤΟΙΜΑΖΕΤΑΙ ΓΙΑ ΠΟΛΕΜΟ Ο ΚΙΜ! Τι έγινε στη μεγαλύτερη στρατιωτική άσκηση της Βορείου Κορέας (PHOTOS & VIDEO)

Την ετοιμότητα του στρατού του διατυμπάνισε σε όλο τον κόσμο και κυρίως στους Αμερικανούς ο Κιμ Γιονγκ Ουν, με τη μεγάλη στρατιωτική άσκηση -την μεγαλύτερη που έγινε ποτέ στην ιστορία της χώρας κοντά στην ανατολική πόλη Γουονσάν.Με εντολή του, χιλιάδες άρματα παρατάχθηκαν στα παράλια, κοντά στην ανατολική πόλη Γουονσάν και εξετέλεσαν τη «μεγαλύτερη επιτυχημένη άσκηση του πυροβολικού στα χρονικά» όπως ανέφερε το KCNA, το κρατικό πρακτορείο ειδήσεων της Βόρειας Κορέας βάλλοντας μεταξύ άλλων κατά εχθρικών ψεύτικων πλοίων.
Τις τελευταίες μέρες, υπήρχε ανησυχία σχετικά με το τι θα έκανε ο Κιμ Γιονγκ Ουν, θέλοντας να γιορτάσει την 85η επέτειο από την ίδρυση των ενόπλων δυνάμεων της Βόρειας Κορέας. Το καθεστώς της Πιονγιάνγκ συνήθως αξιοποιεί παρόμοιες επετείους για τη διεξαγωγή πυρηνικών δοκιμών ή δοκιμαστικών πυραυλικών εκτοξεύσεων.


Ο Κιμ έφτασε στο σημείο με την Μερσέντες του και χαιρέτισε του στρατιώτες. Η απάντηση από τη Νότιο Κορέα δεν άρχισε να έρθει καθώς σήμερα πραγματοποίησε άσκηση με αληθινά πυρά μαζί με τους Αμερικανούς σε απόσταση αναπνοής από τα σύνορα με τη Βόρειο Κορέα.

Ο στρατός της Βόρειας Κορέας διατυμπάνισε σήμερα, με μία φωνή, μετά το πέρας της άσκησης, ότι θα μετατραπούν σε «10 εκατομμύρια όπλα και 10 εκατομμύρια βόμβες για να υπερασπιστούν τον απόλυτο ηγέτη» τους.0 σχόλια: