ΜΑΣ «ΠΕΤΑΞΕ» ΤΑ «ΜΑΣΤΑΡΙΑ ΕΞΩ» Η ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΥ ΜΕ ΤΗ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΤΗΣ (VIDEO)Γεννήθηκε στις22 Σεπτεμβρίου1988στηΡόδο, όπου και μεγάλωσε. Η καταγωγή της, είναι από τηΡόδοκαι ταΤρίκαλα.

Έχει μια μικρότερη αδερφή, την Κατερίνα, που γεννήθηκε το1998. Σε ηλικία 18 ετών, εγκαταστάθηκε στηνΑθήναγια να σπουδάσει στη Φιλοσοφική Σχολή τουΠανεπιστημίου Αθηνών. Αρχικά, για να μπορέσει να πληρώσει τα δίδακτρα των σπουδών της, εργάστηκε ως μοντέλο, κάνοντας φωτογραφίσεις με το πρακτορείο της Κρίστης Κρανά.

Επιπλέον, συμμετείχε σε διαφημιστικό σποτ γνωστής εταιρίας κινητής τηλεφωνίας μαζί με την Υβόννη Μπόσνιακ, Τον Γιώργο Σεϊταρίδη κ.α. Το2007, σε ηλικία 19 ετών και ενώ ήταν ακόμη φοιτήτρια, κέρδισε τον τίτλοMiss Europe Face 2007. Στη συνέχεια, με τη βοήθεια του πρακτορείου της, ξεκίνησε εμφανίσεις στην τηλεόραση και πιο συγκεκριμένα έκανε το ντεμπούτο της, μέσα από την εκπομπή τηςΕλένης Μενεγάκη, ως μοντέλο της στήλης για το μακιγιάζ.

Αμέσως, ο τηλεοπτικός φακός έδειχνε να την θέλει, με αποτέλεσμα την επόμενη χρονιά να είναι συμπαρουσιάστρια στην εκπομπή τηςΝαταλίας Γερμανού, με τίτλο Μες στην καλή χαρά. Την σεζόν 2013-2014, την παρουσίαση της εκπομπής Μες στην καλή χαρά, ανέλαβε η Κατερίνα Καραβάτου, ενώ η Κωνσταντίνα ήταν πάλι συμπαρουσιάστρια.

Από το2014, εως σήμερα, έχει τη δική της εκπομπή στον σταθμόAlpha, με τίτλο Σπίτι μου, σπιτάκι μου.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια