Ο πτέραρχος βιαστής απειλούσε την 34χρονη: «Αν μιλήσεις στους δικούς σου θα σε σκοτώσω»
«Αν μιλήσεις στους δικούς σου για ό,τι σου κάνω θα σε σκοτώσω». Με τη φράση αυτή απειλούσε την 34χρονη ανιψιά του ο 70χρονος, απόστρατος πτέραρχος της Πολεμικής Αεροπορίας, ο οποίος συνελήφθη στις 30 Απριλίου 2017 για βιασμό κατ’ εξακολούθηση.


Ο 70χρονος,
ο οποίος έχει τέσσερα εγγόνια, προχωρούσε στις αποτρόπαιες πράξεις του μέσα σε ένα παράπηγμα που βρίσκεται στην περιοχή του Κόκκινου Μύλου στο Μενίδι. Το θύμα είναι άτομο με ειδικές ανάγκες (αναπηρία 87%).

Ο δράστης, σύμφωνα με την Αστυνομία που μετά από σχετική διάταξη της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών δημοσιοποίησε τα στοιχεία ταυτότητας και φωτογραφίες του, συνελήφθη επ’ αυτοφώρω. Οι αστυνομικοί αντίκρισαν σοκαρισμένοι μέσα σε μία παράγκα την άτυχη γυναίκα, η οποία ήταν τόσο τρομοκρατημένη που αρχικά δεν ήταν σε θέση να μιλήσει.

Σε βάρος του Παναγιώτου Λουμάκου του Αντωνίου και της Αμαλίας, γεννηθέντος την 20-3-1947 στο Νεοχώρι Λακωνίας, ασκήθηκε ποινική δίωξη για βιασμό κατ’ εξακολούθηση, αιμομιξία κατ’ εξακολούθηση και παράνομη κατοχής όπλων και πυρομαχικών.


Η συγκεκριμένη δημοσιοποίηση, είναι χρονικής διάρκειας μέχρι 15-11-2017, σύμφωνα με τη σχετική Εισαγγελική Διάταξη, και αποσκοπεί στην προστασία του κοινωνικού συνόλου από την εγκληματική δράση του και την ευχερέστερη ικανοποίηση της ποινικής αξίωσης της πολιτείας για τον κολασμό και των λοιπών ομοειδών εγκλημάτων που πιθανότατα τέλεσε σε βάρος άλλων θυμάτων. Στο πλαίσιο αυτό, παρακαλούνται οι πολίτες να επικοινωνούν με τους τηλεφωνικούς αριθμούς 210-2478020 του Τμήματος Ασφαλείας Αχαρνών και 210-6411111 της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, για την παροχή οποιασδήποτε σχετικής πληροφορίας. Σημειώνεται ότι διασφαλίζεται η ανωνυμία και το απόρρητο της επικοινωνίας.

πηγη

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια