Τρίτη, 16 Μαΐου 2017

Έρευνα: Αυτή είναι η στάση στο σεξ που μισούν οι γυναίκεςMε αφορμή αυτό το επιστημονικό άρθρο & πέραν αυτών που γράφονται σε διάφορα επιστημονικά περιοδικά για διάφορες στάσεις SEX, αυτή που παραβλέπεται μονίμως έστω & αν προκαλεί έντονα συναισθήματα αλλά κυρίως αντιδράσεις κατά την διάρκεια της "πράξης" είναι η στάση " ΤΕΧΑΣ RODEO".Ας την θυμηθούμε : Στάση "στα 4", στη συνέχεια ψιθυρίζουμε στο αυτί της συντρόφου. " ΑΥΤΉ Η ΣΤΆΣΗ ΑΡΈΣΕΙ & ΣΤΗΝ ΑΔΕΛΦΉ ΣΟΥ"

Μετά προσπαθούμε να κρατηθούμε 6 δεύτερα.


Το ότι οι άνδρες πιθανόν να απολαμβάνουν σχεδόν όλες τις στάσεις στο σεξ, αυτό δεν σημαίνει ότι αρέσουν όλες το ίδιο και στην εκάστοτε παρτενέρ. Υπάρχουν στάσεις που εκείνη απολαμβάνει περισσότερο, στάσεις αγχολυτικές και για τους δυο και κάποιες που η πλειοψηφία των γυναικών δεν θέλει ούτε να ακούει.

Αν αναρωτιέστε ποια είναι η χειρότερη στάση για τις περισσότερες γυναίκες, δεν είναι το "doggy style" (που έρχεται δεύτερη) αλλά η ανάποδη καουμπόισσα (reverse cowgirl).

Σύμφωνα με μια έρευνα που έκανε το περιοδικό Women's Health,
σε δείγμα 1.100 ατόμων, το 39% των γυναικών απάντησε ότι χειρότερη στάση είναι η γυναίκα να κάθεται πάνω στον άντρα με την πλάτη της γυρισμένη προς αυτόν. Ο λόγος είναι ότι χάνεται η οπτική επαφή και έτσι δεν μπορεί να δει τις αντιδράσεις σου. Το αγαπημένο για πολλούς άντρες "στα τέσσερα" έρχεται δεύτερο με 28%.

Προηγούμενη έρευνα της βρετανικής έκδοσης του περιοδικού είχε δείξει πως πέντε από τις πλέον δημοφιλείς στάσεις στο σεξ, στην πραγματικότητα δεν προσφέρουν παράελάχιστη σεξουαλική απόλαυση στις εκπροσώπους του γυναικείου φύλου.

Για παράδειγμα, κατά τη στάση "στα τέσσερα" μπορεί να ακουμπάτε στον τραχήλο της μήτρας, γεγονός που καθιστά τη διείσδυση για εκείνη περισσότερο επίπονη παρά ερεθιστική. Ακόμη και κατά τη στάση της αμαζόνας, που θεωρείται μια από τις πιο απολαυστικές στάσεις για τις γυναίκες, φαίνεται πως τελικά κάτι τέτοιο δεν ισχύει.
"Λόγω της φυσικής κυρτότητας του πέους, με τη συγκεκριμένη στάση είναι πολύ πιθανό να μην ερεθίζεται επαρκώς η κλειτορίδα της" εξηγεί η γιατρός και συγγραφέας του "The Sex Drive Solution for Women" Dr. Jen Landa.

Τα νέα φαίνεται ότι δεν είναι καλά και για την πιο κλασική στάση από καταβολής σεξ. Όπως ανέφερε στο άρθρο η γυναικολόγος Sara Gottfried "το πρόβλημα με το "ιεραποστολικό” είναι ότι, πολλές φορές, το αντρικό μόριο δεν ερεθίζει επαρκώς τα κατάλληλα σημεία μέσα στον γυναικείο κόλπο. Πρόκειται δε για ένα πρόβλημα που συνήθως αφορά ζευγάρια στα οποία το μέγεθος του πέους είναι κάτω από τον μέσο όρο".

http://www.ksipnistere.com/2017/05/blog-post_434.html

0 σχόλια: