Πέμπτη, 1 Ιουνίου 2017

Κ. Παπανάτσιου: Αναλογικότερα τέλη κυκλοφορίας με συνυπολογισμό κυβικών και παλαιότητας (Video)


..ενώ υπογράμμισε ότι δεν θα δοθεί παράταση για στιις φορολογικές δηλώσεις γιατί οι πολίτες θα χάσουν τη δυνατότητα των 5 δόσεων.


Το υπουργείο Οικονομικών επιθυμεί την αναβάθμιση του παλιού ΣΔΟΕ σημείωσε μιλώντας στην ΕΡΤ τονίζοντας ότι υπάρχει σημαντική δράση και στόχος είναι η ενίσχυσή του. Επίσης όπως εξήγησε γίνεται προσπάθεια να στελεχωθούν οι κτηματικές υπηρεσίες σε όλη την Ελλάδα, καθώς τις χρειαζόμαστε για την εξομοίωση των αντικειμενικών με τις εμπορικές αξίες που αποτελεί δέσμευση της κυβέρνησης.

"Δεν θα έχουμε συμπληρωματικό φόρο στα αγροτεμάχια τα επόμενα δύο χρόνια ώστε να ξεκαθαριστεί ποια είναι παραγωγικά και ποια όχι" είπε η κ. Παπανάτσιου, ενώ για τον ΕΝΦΙΑ
σημείωσε πως στα αντίμετρα προβλέπεται μείωση κατά 240 εκατ. ευρώ με στόχο να ωφεληθούν οι χαμηλές ιδιοκτησίες, ενώ θα υπάρξει κλιμάκωση των επιβαρύνσεων από τα χαμηλά προς τα υψηλά.

Επιπλέον όπως υπογράμμισε ότι καμία κατάσχεση α' κατοικίας δεν έχει γίνει από την εφορία, αλλά οφείλει να κάνει κατασχέσεις για να διασφαλίζει το Δημόσιο τα δικαιώματά του. Για τους λογαριασμούς υπενθύμισε ότι οι πολίτες έχουν την ευθύνη να δηλώσουν τους ακατάσχετους λογαριασμούς και οι τράπεζες για να δεσμεύσουν το συγκεκριμένο ποσό, ώστε να μην μπορεί να κατασχεθεί από την εφορία.

Αναφερόμενη στη διαπραγμάτευση υποστήριξε ότι στόχος της κυβέρνησης είναι να το ζήτημα του χρέους με μόνιμη και καθαρή λύση, ώστε να έχουν εμπιστοσύνη οι επενδυτές και να επέλθει ανάπτυξη. Ωστόσο πρόσθεσε ότι το ζήτημα του χρέους είναι ζήτημα της χώρας και όχι μόνο θέμα της κυβέρνησης και σε αυτό θα πρέπει να συμβάλουν όλες οι πολιτικές δυνάμεις για να λυθεί.
http://www.ksipnistere.com/2017/06/video_1.html

0 σχόλια: