Δευτέρα, 5 Ιουνίου 2017

ΣΟΚ: ΤΡΑΝΣ και «η»…ΠΑΜΕΛΑ ΑΝΤΕΡΣΟΝ…!!!(video)
Φανταστείτε ΠΟΣΟΙ ΑΝΤΡΕΣ έχουν ΛΑΧΤΑΡΗΣΕΙ αυτό το τέρας!!!
Τους τρέχουν τα σάλια για…ΤΡΑΝΣ!!!
Είναι αλήθεια πως υπάρχουν τόσα πολλά…ΤΡΑΝΣ και στο Χόλιγούντ και στον κλάδο της μουσικής, κτλ.??? ΝΑΙ ΔΥΣΤΥΧΩΣ και το έχουμε αποδείξει αυτό πάρα πολλές φορές από τα ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΝΕΑ ΤΩΡΑ!!!
Και έρχεται τώρα και «η κυρία» Πάμελα Άντερσον για να προστεθεί ΚΙ «ΑΥΤΗ» στην λίστα των πολλών…ΤΡΑΝΣ ΤΟΥ ΧΟΛΙΓΟΥΝΤ!!! Μπορεί να μας ακούγεται πάρα πολύ περίεργο αυτό, όμως είναι η ΑΛΗΘΕΙΑ. Η σχεδόν κάθε μεγάλη «γυναίκα» ηθοποιός του Χόλιγουντ δεν ειναι τίποτε άλλο από ένα μεγάλο…ΤΡΑΝΣ!!!
Δείτε ΟΛΑ τα βίντεο του ακόλουθου καναλιού, MrE, που μας παρέχει όλες τις αποδείξεις. Π.χ., το μόνο που χρειάζεται να κάνουμε προκειμένου να πεισθούμε κι εμείς από όλἀυτἀ, είναι να ρίξουμε μιά προσεκτική ματιά στα χαρακτηριστικά όλων αυτών των «γυναικών» του Χόλιγουντ. Εδώ εστιάζουμε τη προσοχή μας περισσότερο στις λεγομένες «γυναίκες» αυτού του κλάδου. Δηλ., την στιγμήν που βλέπουμε, ας πούμε «την» Πάμελα με ΜΗΘΗΛΥΚΟΥΣ ΓΟΜΦΟΥΣ, μια ΑΡΣΕΝΙΚΗ ΜΕΣΗ, κτλ., ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ!!
Στο πρώτο βίντεο θα δείτε την ανάλυση του MrE, αλλά στο ΔΕΥΤΕΡΟ βίντεο θα δείτε ΠΟΣΟ ΕΥΚΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ένας άνδρας να υποβληθεί μια αλλαγή…ΦΥΛΟΥ!!! Για άλλα πολλά τέτοια βίντεο, για του λόγου του αληθές, πατήστε εδώ.
ΠΡΟΣΟΧΗ: ΣΚΛΗΡΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ!!!

0 σχόλια: