Εμφανίστηκε νέο, επικίνδυνο νησί στο Τρίγωνο των Βερμούδων -Γιατί απαγορεύουν την πρόσβαση οι αρχές. Οργιάζουν οι θεωρίες συνωμοσίας!

Η φαντασία όσων αγαπούν τις θεωρίες συνωμοσίας έχει αρχίσει να οργιάζει!


Ένα νέο νησί σχηματίστηκε στο Τρίγωνο των Βερμούδων. Οι ντόπιοι το ονόμασαν «Νησί των Κοχυλιών», καθώς πάνω του βρίσκονται άπειρα κοχύλια. Έχει μήκος μεγαλύτερο του ενός χιλιομέτρου και δημιουργήθηκε πρόσφατα. Αποτελείται εξ’ ολοκλήρου από άμμο και βρίσκεται απέναντι από το Cape Point στη Βόρεια Καρολίνα. Φυσικά, εξάπτει όλο και περισσότερο το ενδιαφέρον των επισκεπτών κι έχει αρχίσει να γίνεται πολύ δημοφιλές αξιοθέατο.


Οι Αρχές, όμως, ζητούν από τον κόσμο να μην επισκεφτεί το εν λόγω νησί. Τα ρεύματα είναι πολύ ισχυρά ανάμεσα στο νησί και τη στεριά, αν και η απόσταση είναι μόνο 50 μέτρα. Επιπλέον, στην περιοχή ζουν και πολλοί καρχαρίες, γεγονός που καθιστά οποιαδήποτε επίσκεψη ακόμα πιο επικίνδυνη.

Ο πρόεδρος μιας τοπικής ένωσης για την προστασία των ακτών στη Βόρεια Καρολίνα, Μπιλ Σμιθ, δήλωσε ότι «ανησυχούμε μεν για επιθέσεις από καρχαρίες, αλλά περισσότερο ανησυχούμε για πνιγμούς».


Το μέλλον του μυστηριώδους αυτού νησιού δεν είναι ακόμα ξεκάθαρο. Δύο είναι οι πιθανότητες: ή να συνεχίσει να μεγαλώνει και να ενωθεί με το Cape Point απέναντι, ή να εξαφανιστεί τόσο γρήγορα όσο εμφανίστηκε.

Εικόνα από Google Earth,
στην οποία δεν απεικονίζεται το νησί

Στις θεωρίες συνωμοσίας που αναζωπυρώθηκαν, έχει μεγάλη σημασία το γεγονός ότι το «Νησί των Κοχυλιών» βρίσκεται στο Τρίγωνο των Βερμούδων.

Το Τρίγωνο αποτελεί από τους μεγαλύτερους μύθους, για τους οποίους έχουν γυριστεί πολλές ταινίες και ντοκιμαντέρ. Καλύπτει μια θαλάσσια έκταση περίπου 500.000 χιλιομέτρων στον Βόρειο Ατλαντικό Ωκεανό.

Από εκεί περνούν πολλά πλοία, που πηγαίνουν στα λιμάνια της Αμερικής της Καραϊβικής και της Ευρώπης. Το Τρίγωνο, όμως, που ονομάζεται και «Τρίγωνο του Διαβόλου», θεωρείται υπεύθυνο για την εξαφάνιση πολλών αεροσκαφών και πλοίων, τα τελευταία 100 χρόνια, «χτίζοντας» έτσι τη φήμη του ως «μυστηριώδες» και «στοιχειωμένο».

πηγη

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια