Σάββατο, 26 Αυγούστου 2017

Πως νιώθουν οι γυναίκες στο ομάδικό σεξ; Ιδού η απάντησηΠώς άραγε νιώθουν οι γυναίκες στην σκέψη του ομαδικου σ#ξ; Μπορεί οι άνδρες να φτιάχνονται, αλλά πως αισθάνονται τα θηλυκά.

Η βρετανική έκδοση του Esquire ρώτησε επ΄ αυτού του θέματος ορισμένες γυναίκες, ώστε να μοιραστούν με θάρρος τις σκέψεις τους και τις εμπειρίες τους. Μια εκ των απαντήσεων προήλθε από τη Lucy, 28 ετών, η οποία μίλησε για την εμπειρία της με έναν άντρα και δύο κορίτσια.

«Είχαμε μιλήσει γι΄ αυτό που θα συνέβαινε αρκετές φορές πριν, αλλά ποτέ δεν το κάναμε πραγματικά». Όσο για την ημέρα που ακολούθησε του γεγονότος, εξήγησε: «Στην πραγματικότητα κύλισε αρκετά καλά και τίποτα δεν ήταν περίεργο την επόμενη ημέρα». Στο ίδιο μήκος κύματος κινήθηκαν και οι υπόλοιπες εμπειρίες, που οι αναγνώστριες είχαν μοιραστεί.
Ο κοινός τόπος ήταν το εξής συμπέρασμα: Το τρίο ή το ομαδικό σ#ξ μπορεί να είναι σ#ξι, διασκεδαστικό και περιπετειώδες, εφόσον οι συμμετέχοντες ενδιαφέρονται και νιώθουν άνετα μεταξύ τους.
Το ίδιο ισχύει και στην περίπτωση των γυναικών.

Ένιωθαν πάντα έτσι οι γυναίκες;

Εάν σήμερα οι γυναίκες είναι εξοικειωμένες με το θέμα του ομαδικού σ#ξ, στο παρελθόν δεν είχαν την ίδια άνεση να ανοιχτούν επί του θέματος.

Χαρακτηριστικά, το έτος 1973 μέχρι και το βρετανικό Cosmopolitan είχε δημοσιεύσει άρθρο με τίτλο: «Οι γυναίκες δεν έχουν σ#ξουαλικές φαντασιώσεις, περίοδος. Οι άντρες έχουν» (Women do not have s#xual fantasies, period. Men do).

Έκτοτε, έχουν αλλάξει πολλά. Στο παρελθόν έρευνα είχε αποφανθεί ότι περίπου το 15% των γυναικών έχουν φαντασίωση για ομαδικό σ#ξ. Μια ευρέως αποδεκτή ιδέα είναι ότι οι γυναίκες πρέπει να τρέφουν βαθιά συναισθήματα για κάποιον, ώστε να έχουν σ#ξουαλική επαφή μαζί του.

Ωστόσο, δεδομένου ότι όλο και περισσότερες γυναίκες παραδέχονται τις φαντασιώσεις τους για τρίο ή ομαδικό σ#ξ, το στερεότυπο αυτό γίνεται ολοένα και λιγότερο αποδεκτό. Οι γυναίκες απολαμβάνουν το σ#ξ χωρίς να είναι ανάγκη να επιζητήσουν συναισθηματικό «μαξιλάρι» από το άτομο που θα συνευρεθούν.

Τι έχει αλλάξει για τις γυναίκες λοιπόν;

Τι αλλαγές έχουν συμβεί όμως τα τελευταία χρόνια και το ομαδικό σ#ξ γίνεται πιο αποδεκτό; Γιατί οι γυναίκες έχουν αλλάξει τη στάση τους γύρω από το θέμα; Γιατί μιλάμε πιο άνετα σήμερα;


Αρχικά ο τρόπος αντίληψης του φύλου και η σ#ξουαλική «ρευστότητα» έχουν κάνει μια δυνατή εμφάνιση: Ακόμη και οι στρέιτ παραδέχονται φαντασιώσεις τους για ομοφυλοφιλικό σ#ξ και αντίστροφα. Τα ζευγάρια χρησιμοποιούν πιο άνετα σ#ξουαλικά παιχνίδια, ενώ έχει υπάρξει μεγαλύτερη συνειδητοποίηση στο κομμάτι της σ#ξουαλικής ζωής, της σημασίας της.

Έτσι, οι γυναίκες δεν έχουν μείνει «έξω από τον χορό». Οι φαντασιώσεις τους έχουν επηρεαστεί και πλέον νιώθουν πιο άνετα με το θέμα, απ΄ ότι στο παρελθόν. Τα συναισθήματα των γυναικών γύρω από το θέμα έχουν αλλάξει με την πάροδο του χρόνου, καθώς έχει επέλθει η συνειδητοποίηση γύρω από το ζήτημα.

Τι θα πρέπει να προσέξουν οι γυναίκες;

Θα πρέπει να ξεκαθαριστεί ότι το σημαντικότερο είναι οι γυναίκες να επιθυμούν το ομαδικό σ#ξ, να το επιζητούν και να το φαντασιώνονται.

Οι συμβουλές που μπορούν να δοθούν έχουν ως εξής:

– Κάντε το, όταν δεν είστε σε σχέση ή όταν είστε σε ανοιχτή σχέση

– Προσοχή στη ζήλια!

– O αυθορμητισμός είναι καθοριστικός παράγοντας

– Έχετε στο νου σας, ότι ενδέχεται να καταστραφούν φιλίες

– Εάν είστε ζευγάρι, συζητήστε διεξοδικά πρώτα

http://www.trelokouneli.gr/pos-niothoun-gynekes-sto-omadiko-sex-idou-apantisi/

0 σχόλια: