Σάββατο, 26 Αυγούστου 2017

Η Σοκαριστική Αλήθεια πίσω από την Ιστορία μιας Έφηβης που έκανε S Ε Χ με 25 Αγόρια στην Τουαλέτα του Σχολείου, θα σας κάνει να Ανατριχιάσετε

 


Οι αρχές αποκάλυψαν ότι μια 15χρονη η οποία φέρεται να έκανε σeξ με πολλά αγόρια στην τουαλέτα του σχολείου, είναι θύμα σeξουαλικής εκμετάλλευσης.


"Ήταν μόλις 13 όταν έπεσε θύμα σωματεμπορίας", είπε η Megan Estrem, η ιδρύτρια και διευθύνων σύμβουλος του Be The Light, μιας ομάδας υποστήριξης των θυμάτων σeξουαλικής εκμετάλλευσης. Η μητέρα του κοριτσιού πήγε την κόρη της στην Estrem όταν την έσωσαν από τον σωματέμπορο που την εκμεταλλευόταν για δύο χρόνια. "Έλαβε βοήθεια, αλλά δεν ήταν συγκεκριμένα αυτό που χρειαζόταν", είπε η Estrem, προσθέτοντας ότι η σχετικά πρόσφατη σeξουαλική κακοποίηση της είχε προκαλέσει ψυχικά τραύματα.


"Άκουσα πολλά για το περιστατικό μέσα από τα νέα. Το άκουσα και σκέφτηκα ότι υπήρχαν αρκετά προβλήματα", πρόσθεσε η Estrem. "Το ανησυχητικό είναι ότι αυτή η συμπεριφορά δεν είναι σπάνια στα θύματα σωματεμπορίας."

Οι ειδικοί σε θέματα ψυχικής υγείας αποκαλύπτουν ότι η σeξουαλική κακοποίηση μπορεί να διαστρεβλώσει την σχέση ενός ατόμου με την σeξουαλικότητα του, κατευθύνοντας το προς συμπεριφορές που κυμαίνονται από την ασυδοσία προς την ψυχρότητα.

"Υπάρχουν ισχυρισμοί ότι οι γυναίκες που έχουν εκτεθεί στην σeξουαλική κακοποίηση νωρίς στην ενήλικη ζωή τους αντιδρούν με αυξημένο άγχος για την σeξουαλική επαφή (αποφεύγοντας να κάνουν σχέσεις) ή με μια παράδοξη ασυδοσία (στην οποία το θύμα υποτιμά τον εαυτό του και την σeξουαλικότητα του)", σύμφωνα με την Αμερικανική Ακαδημία Ειδικών στο Τραυματικό Στρες.


Το κορίτσι είχε αρχίσει να φοιτά σε λύκειο της Φλόριντα για δύο εβδομάδες όταν συνέβη το περιστατικό. Από τότε κυκλοφόρησε ένα βίντεο, το οποίο τράβηξε την προσοχή του έθνους και πολλοί κατέκριναν την έφηβη. Αρχικά η κοπέλα είχε πάει στην τουαλέτα για να μιλήσει σε ένα αγόρι που της άρεσε. Όταν της ζήτησε σeξ, εκείνη υπάκουσε.

"Δεν ήταν σε θέση να πάρει μια σταθερή, λογική απόφαση σε εκείνη την κατάσταση", είπε η Estrem. H Estrem επίσης ξεκαθάρισε τι συνέβη πραγματικά. "Δεν κοιμήθηκε με 25 αγόρια στην τουαλέτα. Μόνο με μερικούς απ'αυτούς πήγε. Σε αυτή την περίπτωση, μιλάμε για θεατές", είπε.

Η μητέρα του κοριτσιού πήρε την κοπέλα από το σχολείο για να την προστατέψει από χειρότερο ψυχικό τραύμα λόγω του ότι το περιστατικό έγινε viral.

"Δεν πρέπει να κυκλοφορήσει το περιστατικό και να εξευτελιστεί η κοπέλα, αλλά να βρεθούν όλα τα γεγονότα, τι συνέβη, γιατί το έκανε, ποιος άλλος εμπλέκεται και ποιος ήταν ο ρόλος του. Πρέπει να την ενθαρρύνουμε και να την υποστηρίξουμε, όχι να την μειώσουμε και να την αποθαρρύνουμε", είπε η Estrem.

Εσείς τι πιστεύετε;

Credit: opposingviews.com

Πηγή

0 σχόλια: