Τρίτη, 19 Σεπτεμβρίου 2017

Κίνα: Αυτή είναι η γυναίκα με τα πιο όμορφα φυσικά οπίσθια στον κόσμο!0

Ένα όμορφο κορμί με τέλειες αναλογίες, είναι πάντα όμορφο. Όμως καμιά φορά μπορεί να είναι και κατάρα. Όπως στην περίπτωση της Gao Qian, της οποίας τα οπίσθια ψηφίστηκαν τα «πιο όμορφα στην Κίνα».
Η 19χρονη λέει πως δεν μπορεί να φοράει στενά παντελόνια στις καθημερινές της εξόδους, αφού οι άνθρωποι σταματάνε στο δρόμο και δείχνουν τα οπίσθιά της. Μάλιστα, μια φορά ένα ζευγάρι τσακώθηκε μπροστά της, επειδή ο άντρας έκανε σχόλιο για τα οπίσθιά της. Από τότε η Gao φοράει φαρδιά ρούχα όταν θέλει να κάνει μια βόλτα.Τον Ιούνιο, κέρδισε τον τίτλο για τα «πιο όμορφα οπίσθια». Ο διαγωνισμός έγινε σε ένα mall, όπου 50 γυναίκες έδειξαν περήφανα τα οπίσθιά τους στους κριτές. Η Gao είναι personal trainer και vlogger. Έχει ύψος 1.73 και ζυγίζει 59 κιλά.Πριν τον διαγωνισμό προετοιμάστηκε ακολουθώντας εντατικό πρόγραμμα γυμναστικής. Αν και έτσι κι αλλιώς, συνηθίζει να γυμνάζεται καθημερινά μέχρι και 6 ώρες! Μετά τον διαγωνισμό δήλωσε ότι τα οπίσθιά της είναι φυσικά και ότι ποτέ δεν έκανε προσθετική.

Η Κίνα βέβαια είναι μια πολύ συντηρητική χώρα. Η Gao αισθάνεται τυχερή που έχει την στήριξη της οικογένειάς της στην νέα της καριέρα. Μπορεί λοιπόν ο διαγωνισμός «Miss BumBum»
στην Βραζιλία να τραβάει όλα τα βλέμματα παγκοσμίως, αλλά όπως βλέπετε και ο κινεζικός διαγωνισμός δεν πήγε πίσω…πηγή: E-Radio.gr

0 σχόλια: