Δευτέρα, 9 Οκτωβρίου 2017

Η φοιτήτρια στην Πάτρα που κάνει χρυσές δουλειές με τη ...ροζ αποθηκούλα!Η φοιτήτρια στην Πάτρα που κάνει χρυσές δουλειές με τη ...ροζ αποθηκούλα!Σπιτάκι με «κόκκινα» φώτα έχει δημιουργήσει μία ιδιαίτερα γοητευτική φοιτήτρια στο κέντρο της Πάτρας και από αυτό βγάζει τα έξοδα και τις λειτουργικές της ανάγκες για τις σπουδές της, αλλά και για την διαμονή της στην αχαϊκή πρωτεύουσα.Όπως
λένε άτομα που έχουν περάσει από το… σπιτάκι της, η 23χρονη φοιτήτρια έχει αξιοποιήσει με τον δικό της τρόπο, μια μικρή αποθηκούλα στην πολυκατοικία στην οποία διαμένει, πληρώνοντας ένα χαμηλό ενοίκιο, κάνοντας «χρυσές» δουλειές.


Από το… σπιτάκι αυτό έχουν περάσει αρκετοί μοναχικοί και όχι μόνο, άνδρες της Πάτρας οι οποίοι έχουν να λένε για τις ερωτικές υπηρεσίες που τους έχει προσφέρει η φοιτήτρια. Η αποθηκούλα της είναι διαμορφωμένη με έναν ιδιαίτερο τρόπο, αισθησιακά διακοσμημένη
που σου ανοίγει την… όρεξη για ερωτοτροπίες.


Το όλο θέμα κινείται στην απόλυτη εχεμύθεια και κυκλοφορεί από στόμα σε στόμα, μόνο μεταξύ έμπιστων ατόμων και οπωσδήποτε όχι μεταξύ φοιτητών. Η φοιτήτρια που είναι ιδιαίτερα γοητευτική και αισθησιακή εκεί που θέλει, δεν δίνει πουθενά δικαιώματα για την κρυφή της ζωή, αποφεύγοντας τις σέξι εμφανίσεις, ενώ δεν έχει ενδιάμεσους λειτουργώντας αυτόνομα και ανεξάρτητα.


Το παράδοξο, μάλιστα, είναι ότι μπορεί η αποθηκούλα της να της δίνει κέρδη, όμως τα ραντεβού που κάνει είναι μετρημένα και για λόγους ασφαλείας, αλλά και γιατί επιλέγει τους πελάτες της, περνώντας τους από τεστ, ανάλογα με την τσέπη τους και την εμφάνιση τους.


Ορισμένοι, άλλωστε, από τους πελάτες της πρώτης κατηγορίας την κυκλοφορούν ενίοτε, πάντα όμως με έναν διακριτικό τρόπο σε ακριβά μέρη, με την φοιτήτρια να εξασφαλίζει έτσι μέσα από την… αποθηκούλα της και την διασκέδαση της.


Από: patrasevents.gr
0 σχόλια: